DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater, Rasmus A-rytter

Resultater, Rasmus A-rytter

Opdateret senest den 1. juni 2015 kl. 11:04 – Ulrik Bruun nr. 6 i H60

Troels Nielsen i nr. 2 enkelstarten i Nakskov - foto: Jesper Skovbølle (fra Klubmesterskabet)

Troels Nielsen i nr. 2 enkelstarten i Nakskov – foto: Jesper Skovbølle (fra Klubmesterskabet)

Denne sidste weekend i maj, var der løb på Lolland og Falster.

Enkelstarten i Nakskov

Lørdag blev der kørt enkeltstart, 30 km, i Nakskov, i A-klassen, som samtidig var en del af årets Postcup var eneste Amager islæt Magnus Bak Klaris som blev nr 19 i tiden 00:39:04.861.

Klubmesteren Rasmus stillede op i B-klassen, hvor han kørte de 30 km i tiden 00:38:55.802, hvilket rakte til en flot 3. plads.

I D-kassen blev det til en 2. plads til Troels Nielsen. i U11 blev Conrad Haugsted nr. 2 og dagens Amager sejr gik til Tusnelda Svanholmer som vandt U16 pige.

LFCK Kettinge - Foto: Birthe Bøgh

LFCK Kettinge C-klassen: Kasper Trier nr. 2 og Anton Elfarsson nr. 3 – Foto: Birthe Bøgh

Søndag Kettinge – LFCK – Rasmus kører sig i A-klassen

I U11 blev det til sejr til Conrad Haugsted, ligeledes sejr til Solbjørk Minke Anderson i U13 Pige C-klassen sikrede Casper Trier Jørgensen Amager en flot 2.plads tæt fulgt af Anton Elfarsson, som tog sig af 3.pladsen. I H50 blev det til præmie til næstformanden Torsten Bak, med en 11. plads. H60 – her blev det til en 6. plads til Ulrik Bruun. Dagens resultat var uden tvivl Rasmus, som efter sin 3. plads lørdag blot manglede et point for at være oppe på de 32 point, der skulle til for at komme i A-klassen.  Rasmus vandt cykelløbet i B-klassen i Kettinge og sikrede sig dermed 8 point Så det blev en flot afsked med B-klassen og Rasmus skal nu repræsentere Amager CR i A-klassen

Rasmus vinder og tager afsked med B-Klassen i LFCK 's løb i Kettinge - Foto: Birthe Bøgh

Rasmus vinder og tager afsked med B-Klassen i LFCK ‘s løb i Kettinge – Foto: Birthe Bøgh

Rasmus skriver:Jeg kom efter blot 9 kilometer med i det afgørende udbrud med 10 ryttere. Vi holdt sammen indtil blot 3 kilometer før mål, men der var ikke nogen, der for alvor fik hul til gruppen. Så nu gjaldt det om at komme godt rundt i det sidste sving, der var blot 200 meter før mål, det lykkedes at komme rundt som 2’er, komme uden om og dermed vinde!

Øvrige “Amager” resultater

Anita Yvonne Stenberg vandt i Dame A i LFCK’s løb i Kettinge for Team Milawo. Michael Jæger er vendt hjem fra Australien og kører ligesom Stefan Djurhuus for Team Almeborg Bornholm – Michael Jæger blev nr. 2 i A-klassen i Kettinge. Stefan Djurhuus var søndag med holdet i Berlin og køre Garmin Velothon Berlin UCI 1.1 løb og sluttede som nr. 48, bedste dansker blev Lasse Normann, Garmin-Cannondale som nr. 9.

Amalie Dideriksen blev kaldt på “arbejde” for sit hold Boels-Dolmans, og måtte tage lige fra eksamen og af sted til Holland. Amalie kørte fredag det meget bakkede løb ” Boels Rental Hills Classic” og det blev til succes for holdet, da Lizzie Armitstead vandt. Søndag var Amalie på arbejde igen i løbet Gooik-Geraardsbergen-Gooik – hvor holdet fik en 2. plads ved Ellen van Dijk – Amalie blev på trods af sin hjælperrolle nr. 21 og sidste dame i forfølgergruppen (der kom ind  6 min. foran resterne af hovedfeltet).

Tobias Mørch Kongstad – Var med sit hold Riwal Platform nede og køre U23 udgaven af Paris- Roubaix “Paris-Roubaix Espoirs” – Af resultatlisten fremgår det at Tobias fuldførte det 178 km lange brostensløb som nr. 54 – bedste mand på Riwal holdet og bedste dansker blev Martin Grøn som nr. 16.

Magnus kørte som nævnt Postcup enkelstarten lørdag.