DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940

Klubtøj

Klubbens nye design fra 2022 (godkendt af Danmarks Cykle Union)

Bestillingsvinduer i 2024:

Vindue 1:

fra d. 11. januar –> 21 januar. Begge dage inkl. – forventet levering  Uge 13 -14

Vindue 2: 

fra 13. maj –> 20. maj. Begge dage inkl. – forventet levering i uge 30- 31

Vindue 3:

26. august –> 1. september – forventet levering i uge 47/48

Amager Cykle Ring’s klubtøj bestilles via webbutik hos Empirecycling, som er den danske importør af Castelli cykeltøj, på følgende måde:

  1. Du finder klubbens tøjshop ved at logge på: https://team.empirecycling.dk/
  2. Opret konto / Log ind
  3. For at komme ind til ACR tøjet skal du indtaste denne VIP kode: 6xACR1x Har du allerede en konto skal du logge dig ind på din konto klikke på “Min konto” og indtaste VIP-koden i feltet.
  4. Når du vælger Min klub i hovedmenuen, får du adgang til at bestille Castelli-tøj med ACR-design.

    OBS Fragtfrit ved køb over 299,- gælder ikke ved klubtøj, så du skal vælge fragt.

Bemærk:

  • Trøje (jersey) og buks (bibs) findes i både dame, herre og børnemodel (Kids)
  • At tøjet fremstilles hos Castelli ud fra din bestilling, i den bestilte størrelse og klubbens design. – så vær omhyggelig med valg af størrelse – da det ikke kan returneres/byttes.
  • Det er italienske størrelser (altså småt) – ikke nordiske – så du skal bestille større end du normalt køber i tøjbutikker (se nedenstående størrelsesguide).

Ingen lager/Butik i klubhuset
Som udgangspunkt, vil der ikke være lager/butik med det nye tøj i klubhuset. Lageret har påført klubben meget store tab, da vi har måtte afskrive meget gammelt tøj gennem årene.

Holdbart design
Da der ikke er sponsortryk på tøjet, satser vi med det nye “klassiske design” på, at det er holdbart i mange år fremover.

Vi har valgt Castelli cykeltøj
Castelli er kendt for at producere teknologisk avanceret og aerodynamisk cykeltøj, der, ifølge deres eget motto, giver rytteren en ”unfair fordel”. Castelli er i cykelverden anderkendt for at være helt i top på både kvalitet og performance med bl.a. deres Gabba og Perfetto produkter. Med Castelli cykeltøj strømlines din krop, hvilket giver dig muligheden for at presse dine præstationer på landevejen et nøk op. Cykeltøj fra Castelli produceres altid i materialer af god kvalitet, der kan holde til cykelsportens slid. 

Klubbens vedtægter omkring tøjet

Stk. 4a Alle aktive medlemmer (licens, motion, børn & unge) som deltager i cykelløb (under DCU og diverse Cup løb) skal ved deltagelse i cykelløb være iført, den af Danmarks Cykle Union godkendte klubtrikot og cykelbukser. Det gælder ligeledes ved klubbens egne løb som: Indledningsløbet, klubmesterskaberne og afslutningsløbet.

Stk. 4b Hvis klubben ikke kan tilbyde cykel bukser til piger og kvinder godkendt af DCU, skal der gøres brug af sorte bukser uden nogen form for reklamer, dette gælder løb jvf. stk. 4a.

Her kan du læse alle klubbens vedtægter :

Størrelsesguide for Castelli cykeltøj