DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940

Bliv medlem

Indmeldelse i Amager Cykle Ring:
Indmeldelse foregår, på klubbens medlemsportal, se herunder – Der er to former for medlemsskab i Amager Cykle Ring:

Aktivt medlem:

Aktive medlemmer er alle medlemmer som deltager i en eller anden form for træning (Børn og unge, Licens og Motion).

Kontingent udgør kr. 650,00 halvårligt (opkræves 1/1 og 1/7).

Medlemskabet giver ret til at deltage i fællestræning, ansøge om tilskud (ture, træningslejr, licens og løb og gratis deltagelse i klubbens interne løb) i henhold til klubbens regler.

Indmeldelse og betaling for “aktive” her =>: Medlemportal indmeldelse som aktivt medlem

(børn under 18 år, skal have forældres samtykke samt have læst dette).

Alle aktive medlemmer i Amager Cykle Ring skal solidarisk hjælpe til med forskellige opgaver i klubben.

Amager Cykle Ring er som medlem af Dansk Cykelunion forpligtet til at afholde et årligt cykelløb. I den forbindelse, og til afvikling af vores interne arrangementer og løb, skal vi bruge frivillige til løbsafvikling og andet. På årsbasis svarer det til at hvert medlem skal hjælpe til ved eet løb eller arrangement. Klubben har fundet det nødvendig at indføre dette krav om at hjælpe til i foreningens vedtægter Stk. 5.

Stk. 5 Alle aktive medlemmer forpligtiger sig til at deltage som hjælpere ved klubbens åbne løb, samt jf. §2 aktivt hjælpe til ved klubbens interne arrangementer og løb. Denne forpligtelse skal som minimum udfyldes 2 gang årligt. Det enkelte aktive medlem kan imidlertid sende en substitut, f.eks anbefales børn under 15 år, at sende en forældre eller værge.

Klubben har desuden fundet det nødvendigt at indføre et administrationsgebyr på 1.000kr./år hvis ikke et medlem hjælper til med en aktivitet. Beløbet dækker omkostningen til at hyre eksterne hjælpere. Beløbet opkræves efter sæson afslutning.

Støttemedlem:

Vi er i Amager Cykle Ring begunstiget ved en del støttemedlemmer (venner, forældre, pårørende og tidligere aktive) – som på denne måde støtter klubben. Støtte-medlemmer har ikke adgang til selve idrætsudøvelsen, herunder klubtræning, men har stemmeret og er valgbare til bestyrelsen.

Kontingent udgør kr. 150,00 halvårligt (opkræves 1/1 og 1/7).

Indmeldelse og betaling “støttemedlem” her =>: Medlemsportal indmeldelse som støtte medlem

Udmeldelse:

Ønsker du, at udmelde dig af Amager Cykle Ring, så skal du sende en mail til medlem(snabela)amagercr.dk 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål vedrørende kontingent og medlemskab, så send en mail til medlem(snabela)amagercr.dk

Læs også denne artikel ACR Den gode Rytter