DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Peter fra Randers Bike Week

Peter fra Randers Bike Week

Peter og de øvrige Amager ryttere

Af Peter Bheki Kring Laursen U11 rytter

I de sidste fire dage (4. – 7. August) har jeg og nogle andre Amager-ryttere været til Randers Bike Week. Jeg var taget derover med mine forældre, søster og Alfred (U13).

4 etaper på 4 dage
Randers Bike Week er et etapeløb på fire etaper. Første etape var i år slået sammen med Jutlander Bank Grand Prix i Aars, et hårdt gadeløb med en lang brostens-stigning hvor også nogle af de professionelle A-ryttere skulle køre. Så Alfred og jeg fik både heppet på Michael Valgreen og Alfreds storebror Tobias. Etapen blev ekstra hård pga. skybrud som ramte U11 og U13. Anden etape er bjergløb og kongeetapen med knap 200 højdemeter pr omgang. Tredje etape er landevejsløb på en 12,4 km rundstrækning med to fine bakker og en fed nedkørelsel mod mål. Løbet afsluttes med fjerde etape som var et kriterium på en 3,2 km rundstrækning.

3 gule trøjer til Amager
I år fik Amager Cykle Ring 3 gule føretrøjer med hjem. Nicolina blev suveræn vinder i u11 piger, som udover den samlede sejr, vandt alle fire etaper. I U13 piger vandt Solbjørk en flot samlet sejr og derudover 2 etaper, bjergløbet og landevejsløbet. Den sidste gule føretrøje og dermed samlet sejr vandt jeg selv. Undervejs vandt jeg 3 etaper, gadeløbet i Aars, bjergløbet og det afsluttende kriterium.

Alfred kørte sig ind på en flot 13 plads trods en punktering på 3. etape hvor han heldigvis fik et hjul af servicebilen, og flot nåede at hente feltet inden mål. Mille blev en flot nr 5 i det samlede klassement, blandt andet efter 2 flotte 4 pladser i bjergløbet og landevejsløbet, og en punktering på første etape. Tristan i U11 kom på en fin samlet 10 plads efter et mindre styrt på første etape. På trods af styrtet kom Tristan godt igennem alle etaper og har feltets fedeste humør. Kasper endte på en fin 28 plads efter god fight på alle etaper. Specielt på første etape hvor han efter løbet smed sig i en port for at få vejret. Kasper er også den ACR rytter der er nemmest at gøre glad, sig blot “bamsejuice”, så kommer grin og smil frem igen. Jakop ender sit første U13 etape-løb som fin nummer 20. Jakop burde også vinde en trøje som den mest angrebs-ivrige rytter i U13, hvor han er kendt for for at angribe ved alle lejligheder. Poul i U15 kom desværre ud for et hårdt styrt på bjergløbet og fik en masse hudafskrabninger. Alligevel gennemførte Poul flot og ender på en samlet 28 plads.

Peter som sikker vinder i u11

Peter på toppen, som sikker vinder i u11, Tristan nederst til venstre

Superfedt løb
Jeg synes at Randers Bike Week er et super fedt løb. Også fordi man få føretrøjer i god kvalitet og man få lov til at sprøjte med champagne (Cider) både efter hver etape og det samlede klassement. Det er sjovt at lege professionel rytter på præmie-skamlen, og sprøjte med cider efter alle de andre ryttere og forældre, selvom man bliver lidt “grattet” (udtryk Morten lærte på turen, som betyder fedtet eller klistret på Nordjysk). Derudover er det super fedt at være sammen med en masse fra ACR og møde mine cykelvenner fra andre klubber, og have 4 dage i sommerhus sammen med Alfred.