DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Kom til Stjerneløbet lørdag den 29. oktober 2016

Kom til Stjerneløbet lørdag den 29. oktober 2016

En lørdag formiddag på Amager – Stjerneløbet 29. oktober 2016.

Løbet kan køres på racer, cross- eller MTB-cykel og er for  børn & unge, motion, damer og herrer samt senior licens – kort sagt alle Amager Cykle Rings  aktive medlemmer.

Tag mor og far, kæreste og børn samt bedsteforældre med til en times god cykel underholdning!

Et traditionsrigt løb, som er en del af vintertræningen – i år som indledning til vintertræning. Løbet køres med vendepunkt i de fire verdenshjørner og der trækkes lod blandt de startende ryttere om hvilken rækkefølge den enkelte rytter skal køre ruterne i. Der starter således 4 felter som kører hver sin rute først, når de passerer mål, deles de således ud på de 3 andre ruter. Den rytter der har gennemført alle 4 ruter først, vinder. Meget underholdende at kikke på.

• Løbet er åbent for licensryttere, motionister og børne-/ungdomsryttere
  • Start og mål ved “chikanerne”/parkeringspladsen på Skovvej i Kongelunden –
  • Løbet starter kl. 10.15 og slutter ca. kl. 11.00 (licenstræning umiddelbart efter løbet)