DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater weekenden 12. – 13. september 2015

Resultater weekenden 12. – 13. september 2015

Nicolai Christensen - foto: Jesper Skovbølle

Nicolai Christensen – foto: Jesper Skovbølle

Denne weekend har været præget af løb i Hillerød, lørdag for øvrige klasser og søndag finale i Postcup for eliten og Lindbergs Sport Cup for juniorerne.

Der er ikke kommet nogen billeder, sms, mails eller lignende med opdateringer – men har sakset følgende fra Power Perfection (Rasmus og Magnus træningsrådgivning):

Det har været en god weekend for Power Perfections licensryttere; lørdag blev det til en 2. plads i Bklassen for Nicolai Christensen efter en bum-stærk indsats hele dagen igennem. I u17 blev det til en 8. plads til Mathias Skjelmose Jensen. Der kom desværre tidligt 7 ryttere væk hvor Mathias ikke var med, men Mathias giver ikke op, og kommer med i anden gruppe, hvor han vinder spurten om 8. pladsen – lidt mere held næste weekend og det er ham der sider i fronten! Søndag kørte Rasmus Bøgh Wallin ind på en flot 3. plads i Postcuppen efter en hård afdeling!

Jeg kan så tilføje, ud fra resultatlisten, at Stefan Djurhuus blev nr. 9 og slutter på en samlet 5. plads og Rasmus Bøgh Wallin slutter på en samlet 10. plads – rigtig flot af de to “Amagerdrenge” som kører anden og første sæson i eliteklassen.

Juniorerne, Team CEC her kommer Christian Ingeman Lindquist ind på 15. og sidste præmieplads i finalen og slutter på en samlet 10. plads (sidste år vandt Magnus den samlede sejr).

Desværre styrt i junior:

For juniorteamets Lucas endte løbet og sæsonen desværre lidt brat, da han ramte et vejtræ, Team CEC melder følgende.

Under dagens løb i Helsinge kom vores rytter Lucas Nørregaard ud for et slemt styrt og ramte meget uheldigt ind i et vejtræ.
Lucas har pådraget sig et brud på ryggen, dvs L3, L4 og L5 lændehvirvlerne og desuden et brud på bækkenet. Han er ved godt mod, men det er meget smertefuldt og pt kan han ikke bruge det ene ben. Det skyldes heldigvis ikke hverken lammelse eller beskadigelse af nerver. Vi tænker på dig, Lucas og ønsker dig god bedring.

Lucas mor melder her mandag, morgen: Lucas er i godt humør, og han ser lyst på det hele. Vi venter på svar fra eksperternes gennemgang af scanningen fra i går, bla for at få endeligt afklaret om der også er noget i bækkenet eller ej og i så fald hvad. Det har de ikke rigtigt kunnet sige med sikkerhed endnu.

Opdatering mandag eftermiddag, efter scanning: Meldingen er ingen brud på hoften “kun” slag; men 4 brud på lændehvirvlerne.

Sune Nicolajsen på delt 1. plads i D-klassen.

Øvrige resultater:

Dødt løb i D-klassen

Sune fik en delt sejr i D-klassen efter lang gennemgang af målfoto. Det var ACR, Ballerup og ABC som skabte dagens løb. Jesper F. knokler som altid, men følte sig ikke helt på toppen på sidste omgang. Jesper F. blev 11’er. Alt i alt en god dag for ACR. Tillykke med 2. pladsen Nicolaj!

2. Sune Nicolajsen, 11. plads til Jesper Frederiksen

Klasse H-50: 13 Torsten Bak – Amager Cykle Ring

Ungdomsklasserne:

Efter DM er de bedste 2. års ryttere rykket op i næste klasse – hvilket gør, at de ikke lige er på podiet, hver gang.

U11 Drenge: 2 Peter Bheki Kring Laursen

U11 Pige: Vinder 1 Liva Kornval

U13 Drenge: 7 Jonas Oliver Michaelsen

U13 piger (rent Amagerpodie):  1 Trille Reichel, 2 Nadja Reichel, 3. Solbjørk Minke Anderson

U16 piger: 2 Tusnelda Svanholmer

U17: 8 Mattias Skjelmose Jensen