DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater uge 26 Island, Middelfart og Hvidovre

Resultater uge 26 Island, Middelfart og Hvidovre

Team ACR-FBL havde en god dag ved Hvidovre’s løb og var med til at præge A-klassen

Der foregår andet cykelløb end Tour de France, Denne weekend har der været kørt løb i Middelfart lørdag og ved Høje Tåstrup/Sengeløse og Fredericia søndag. Lørdag var der også planlagt på terminen FBL’s løb rundt om Søndermarken, med opløb på Valby Bakke; desværre har Frederiksberg kommune ikke givet tilladelse til dette løb i 2017 – måske en sag for vores æresmedlem, sportsdirektør hos Quick Step og byrådsmedlem i Frederiksberg Brian Holm, så løbet kan vende tilbage. Men først til et helt andet sted i verden.

Anton Islandsk Mester

Vores rytter, Anton Örn Elfarsson er blevet national mester på Island – Tillykke.

Anton – National mester på Island 2017

Amalie i Giroen
Startede fredag, godt med Amalie’s hold vandt første etape, en holdtidskørsel og den rosa førertrøje og da Amalie var 3. rytter overstregen i mål, så blev hun noteret for en samlet 3. plads og Amalie fik også den hvide ungdomstrøje. Anden etape var så en lille bjergetape og Amalie var tilbage i hjælperollen; men holdet bevarede førertrøjen, dog byttet over på den Olympiske Mester Anna van Breggen. Søndag bød på 3. etape, som var en sprinteretape og her forsøgte holdet at køre “lead-out” for Amalie, spurten blev dog en anelse for lang for for Amalie, som blev nr. 5 på etapen. Løbet er på 10. etaper og dermed elitedamernes længste etapeløb i 2017.

Lørdag – Middelfart

C-klassen: 1. Jonathan Sulbæk Skarving

U13 drenge:  3. Jakob Falk Paarup, 7. Conrad Haugsted

U15 pige: 2. Laura Auerbach-Lind, 3. Nadja Reichel, (4. Solbjørk M. Anderson, 5. Trille Reichel)

Kahsay i spidsen for det samlede A og B felt

Søndag – Signwork Løbet 2017 – Hvidovre/FBL’s løb ved Sengeløse

Eftermiddagen var præget af kraftig blæst og sidevind og opløbet var op ad bakke, i modvind, så det gjaldt om at disponere kræfterne rigtigt.  Der var samkørsel i A og B-klassen.

A-klassen: 4. Jeppe Hanssing, 7. Daniel Stampe, (10. Nicolai Christensen) alle Team ACR-FBL elite og Rasmus Bøgh Walling (ColoQuick) nr. 5 og Stefan Djuhuus (Team Riwal) nr. 6

C-Klasen: 12. Jesper Allermand – Her var Thomas Heunicke flere gange i udbrud; men endte med at bruge kræfterne forgæves, resultatmæssigt.

D-klassen: Her så det rigtig godt ud ved starten af opløbsbakken; der var 3 Amagerryttere i front; men resultatet blev en 3. plads til Claes Nilsson.

Team CEC var med til at præge løbet.

U19 drenge: Her var løbet stærkt præget af RCR’s Team Børkop (som sædvanligt, er man fristet til at skrive) da de havde 3 mand med i det afgørende udbrud (heriblandt Mattias Skjelmose Jensen, som blev nr. 2); men i næste kolonne satte “vores” Team CEC også præg på løbet. 7. Christoffer Sloth, 10. Philip Heinisch, (11. Magnus Henneberg) alle Team CEC.

U13 drenge: 5. Peter Bheki Kring Laursen, 6. Jakob Falk Paarup

U15 pige: 2. Solbjørk M. Anderson, 3. Nadja Reichel, (5. Trille Reichel)

Jeppe Hanssing nr. 4 og Rasmus Bøgh Wallin nr. 5  og Stefan Djurhuus nr. 6  i A-klassen