DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater m.m. uge 17

Amalie får Tårnby Kommunes Idrætspris, her med Borgmesteren –  foto: Kurt Pedersen – Amager Fotoklub

Amager Cykle Ring er hjemmehørende i Tårnby Kommune, som støtter klubben med tilskud og klubhus. Hvert år uddeles Tårnby Kommunes idrætspriser ved en reception i rådhusets kantine – ja og for 4. år i træk løb Amalie Dideriksen med den fornemme pris. Denne gang som landets første eliteverdensmester i landevejscykling. Borgmester Henrik Zimino holdt talen og overrakte medaljen til Amalie, som det næsten er blevet en tradition.

Amalie udtaler, at hun er meget stolt af hæderen, da kommunen har mange talentfulde idrætsudøvere fra andre sportsgrene.

Enkeltstart på Amager 25. april 2017

Onsdag aften bød også på licens-cykelløb på Amager, arrangeret af Sydkystens cykling – Første afdeling af “VTS Tømrer-Snedker TT Cup” – løbet blev kørt med start og mål ved Nøragersmindevej og ruten var det som vi kalder “Tonseren”. Det blev til en flot Amagersejr i D-klassen til Anders, Laura i U15 pige og Mille i U13 pige.

Dame A: 2. Rikke Bak Dalgaard, Team ACR-FBL

A-klassen: 2. Rasmus Bøgh Wallin, træner (Team ColoQuick Cult)

B.klassen: 2. Jeppe Hanssing, 5. Thor Mørup Prødel (begge Team ACR-FBL)

D-klassen: 1. Anders Raastrup Kristensen

U19: 3. Absalon Billehøj, 4. Benjamin Movang (begge Team Cycling Elite Copenhagen)

U13 Pige: Mille Bidstrup Petersen (Nicolina Hansen måtte udgå med styrt)

U13: 4. Jakob Falk Paarup

U15 Pige: 1. Laura Auerbach-Lind

U15: 3. Zacharias Ozairy

Som et nyt tiltag er der i 2017 startet en ny løbsserie Øresunds Cup, hvor ryttere fra både Danmark og Sverige kan deltage i løbene og der køres en samlet Cup-stilling også. den 29. og 30. april blev første og anden afdeling kørt i henholdsvis Hillerød og Tølløse. Amager Cykle Rings løb den 16. september er en af de sidste afdelinger i Cuppen.

Lørdag i Hillerød 1. afdeling Øresund Cup:

Dame A: 3. Michelle Lauge Quaade

Michelle skrev om sin podieplacering: Det kræver både styrke og held at vinde cykelløb! I dag fik jeg vist mig selv at jeg er stærk, men jeg havde desværre ikke heldet til at få sejren i hus. Jeg er egentlig rigtig tilfreds med mit løb, men på trods af utallige forsøg på at gøre løbet hårdt og komme i udbrud endte løbet alligevel i en massespurt med herre C og DA samlet, hvor næsten alle damer var med hjem til spurten. Jeg følte mig klar til spurten, men fik lagt mig et forkert sted og kunne desværre ikke nå sejren. Det blev dog stadig til et podie og det er nu ikke så dårligt

B-klassen: 5. Lucas Aleksander Nørregaard, 7. Nicki Hirsvang Team ACR-FBL

C-klassen: 2. Anders Aarkrog Jepsen, 3. Jonathan Sulbæk Skarving

D-klassen: 5. Michael Kahr

U19: 2. Anton Norup Grunnet Hansen, 4. Benjamin Movang (begge Team Cycling Elite Copenhagen)

Dame A; 1. Michelle Lauge Quaade, Team ACR-FBL

Michelle skriver om sin sejr i Dame A: I dag bød dagen på en hård rute i og omkring Tølløse, hvor utallige bakker og skrap vind skulle vise sig at være til min fordel. Jeg kunne fra start i dag mærke, at benene var lidt mærkede efter hård effort i løbet i går og jeg skulle virkelig kæmpe for at holde med mændene i C. Jeg kom måske også til at køre lidt for meget med i cykelløbet fra start, men man er vel konkurrencemenneske der kan lide cykelløb 😛 Halvvejs i løbet går det så op for mig, at det også har været hårdt for resten af feltet, som var stærkt reduceret og jeg var sidste DA tilbage. Derfra fik jeg mod på at køre fuldt med i mændenes løb for at udvikle mig selv og blive stærkere. Det endte med en god dag i sadlen, ømme ben og en tur øverst på podiet 🙂Blomsterne kunne jeg køre forbi Frederikssund og give til mine forældre, som gav dejlig frokost og æblekage.

Team ACR-FBL kørte 3 UCI løb i det jyske

3 UCI løb hvoraf flere af rytterne kørte alle tre dage. Det er virkelig flot. Bedste placering fik holdet søndag, da  Alexander Bojsen kom med i det rigtige udbrud på ca 25 mand og lå længe helt fremme. Desværre nåede Alexander ikke med i de helt afgørende ryk på de sidste 40km. Det var første UCI løb for alle vore ryttere. Løbene blev transmitteret live af lokal TV og kunne følges på nettet.

Amalie nr. 5 i prolog

Amalie har kørt i Luxembourg, Etapeløbet Festival Elsy Jacobs, der blev kørt for holdets Luxembourgske Mester Christine Majerus, som vandt første etape og en 3. plads på tredje, hvilket gav den samlede sejr. Amalie fik en flot 5. plads på prologen og fik ungdomstrøjen, Amalie havde en dårlig dag på lørdagens etape, men klarede sig hjem i første gruppe på den afsluttende etape.