DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater fra to dage i Næstved m.m.

Resultater fra to dage i Næstved m.m.

Jesper Groth Allermand vinder sikkert i D-klassen i Næstveds Loxam løb – foto: Jesper Skovbølle

Denne weekend har der været kørt løb både lørdag og søndag. Næstved arrangerede enkeltstart/tempoløb lørdag og linieløb søndag (LOXAM løbet), løbene blev kørt med start og mål i Brøderup ved Tappernøje. Løbene i Næstved var også de to første afdelinger af årets U19 Cup, “Demin Skilte Junior Cup”. Vejret i weekenden var præget af blæst og kulde, hvilket satte sit præg på felterne søndag. Det blev endnu en weekend med flot indsats af klubbens ryttere og nu er sæsonen for alvor igang.

Team ACR-FBL på Torvet i Herning ved indskrivningen – Foto: Dorte Adelfred

Lørdag blev der ligeledes  kørt  Grand Prix Herning  Første afdeling af årets PostNord Cup og løbet hvor de store danske teams skal kæmpe mod hinanden og om hold pladserne i PostNord Danmark Rundt. Klubbens DCU team, sammen med FBL havde lidt andre ambitioner og stillede frisk med 3 mand til start på torvet i Herning. Løbet blev vundet af Michael Carbel fra Team Veloconcept og bedste “Amager” resultat er Tobias Mørch Kongstad på en 19. plads – hvilket også er flot, da Tobias har knoglet for holdet på de svære grusveje. Ingen af Team ACR-FBL’s 3 ryttere står som gennemførte; men Alexander Bojsen kørte hele distancen, så flot med placeringen i Næstved dagen efter.

Dame A: 2. Michelle Lauge Quaade, Team ACR-FBL

B-klassen: 5. Jeppe Hanssing  Team ACR-FBL  (Thor Mørup, var lige 1,5 sekund fra præmierækken som nr. 8)

C-klassen: 4. Lucas Alexander Nørregaard

H40: Troels Nielsen nr. 3 og Erik Hansen nr. 5

Alexander Bojsen, Team ACR-FBL 3. plads i A-klassen i Loxam løbet – foto: Jesper Skovbølle

Søndag – “samlet start”

Her fik Team ACR-FBL en flot poideplacering med Alexander Bojsen på en 3. plads. I D-klasen vandt Jesper Allermand – men havde åbenbart ikke fået kørt nok og cyklede hjem dernede fra. Det samme gjorde Amalie Dideriksen, noget af vejen, hun sad som eneste kvinde med i forfølgergruppen i C-feltet og vandt derfor Dame A; men holdt en placering indenfor top 10 i herre C-klassen. Amalie’s saddel var gået løs på sidste omgang; men det holdt ikke verdensmesteren tilbage. Fotograf og webredaktøren siger tak til Jesper Allermand for sejrs buketten; som han så kunne score nogle billige point hos kæresten med, senere 🙂

U13 pige – Amagerpodie: 1. Johanne Resen, 2. Nicolina Hansen, 3. Mille Bidstrup Petersen

U13: 6. Peter Bheki Kring Laursen 10.Alfred Mørch Kongstad ,11. Conrad Haugsted

U15 pige – Amagerpodie: 1. Laura Auerbach-Lind, 2. Solbjørk Minke Anderson, 3. Liva Kornval

U15: 4. Zacharias Ozairy

Dame A: 1. Amalie Dideriksen Boels-Dolmans

A-klassen. 3. Alexander Bojsen, Team ACR-FBL (Antn Elfarsson, bliver første mand til ingenting)

Dame B: 5. Maria Adamsen

B-klassen: 5. Daniel Stampe, 6. Thor Mørup Prødel, (Team ACR-FBL) 11. Lucas Alexander Nørregaard – Amager CR

C-klassen: 12. Anders Aarkrog Jepsen

D-klassen: 1. Jesper Allermand, 13. Henrik Petersen

D-klassen Loxam løbet, vinder Jesper Allermand – foto: Jesper Skovbølle

A-klassen i Loxam løbet 3. plads Alexander Bojsen – foto: Jesper Skovbølle

Principia Løbet Randers:

Medens der søndag blev kørt i Næstved, blev der samtidg kørt løb i Randers –  A-klassen: 5. Rasmus Bøgh Wallin, Team Color Quick

Der er kun nævnt pointgivende placeringer i ovennævnte – Desværre havde fotografen en aftale søndag, så Dame B og de unges klasser må tages en anden dag.