DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater fra lørdag og søndag 18. – 19. april

Resultater fra lørdag og søndag 18. – 19. april

U11 til U13 ved Næstveds Tempoløb

P U11 til U13 ved Næstveds Tempoløb

Sæsonens første åbne løb på Sjælland, endte med at blive en forrygende god weekend i Næstved, især for ungdomsafdelingen, som især søndag tog den ene flotte placering, efter den anden. Samt Dame B med sejr til Josephine. Også flotte placeringer i herre B-klassen (og D-klassen) både lørdag og søndag.

Så er sæsonen åbnet med løb på Sjælland, Næstved lægger ud med enkeltstart lørdag og linjeløb søndag.

Her er rapport fra Tonny Haugsted, lørdag fra klasse U11 – U17:

I sæsonen første løb på Sjællandssiden var Amager Cykel Ring god repræsenteret i klasserne U11 & U13/U13P og U16P.

Første løb i år var lige på og hårdt ” enkelstart ” 9,2 km.

I U 11 var der 9 deltagende hvor de 3 var ACR ryttere, Ask (7.), Conrad (2.), & Kasper (8.) I U13Drenge var det Zacharias (11.) der forsvaret de blå / orange farver.

U 13Pige hele feltet og dermed podiet, bestod af 3 seje ACR piger: Vinder Nadja , Trille (2.) & Solbjørk (3.) som der ved kunne gøre rent bord og tage de 3. Pladser på podiet. ( tal i parentes = placering ).

Trille og Nadja U13P Indledningsløbet

Trille og Nadja Reichel U13P Indledningsløbet

Søndag går det igen løs i Næstved denne gang dog med linjeløb – her vil de yngste fra ACR igen været repræsenteret, Her i de yngste rækker har vi så mange licensrytter så vi har tilladt 😉 et par udskiftninger på holdet. Så søndagens hold er; U 11 Ask, Conrad, Kasper, U 11 P Mille U 13 Poul, Zacharias U 13 P Solbjørk

Fantastisk dag med godt cykelløb, pokaler til hylderne og vi fik indvindet et par nye i cykelløbs cirkus’et – alt i alt en skøn dag i det orange / blå.

Tusnelda vinder U16pige

PS: I u16P blev Tusnelda vinder i U16Pige – tillykke. I U17 blev Philip Bach nr. 30

Resultater fra enkeltstarten (LexJuris Tempoløb) i Næstved kan læses her

I øvrige klasser er der følgende Amager resultater (foreløbige):

D-klassen: 3. Troels Nielsen, 10. Nikolaj Riber-Pedersen, 13. Martin Hansen, 17. Jesper Thiesen

C-klassen: 4. Marc Sehested, 10. Philip Domagala

H50: 17. Tommy Sejdenfaden

H60: 10. Peter Jensen

Junior: Her ligger Christian Lindquist, som bedste team Copenhagen Elite Cycling rytter på en 10. plads, Philip Christian Vejre nr. 24 og 26. Jannik Ljungdahl

B-Klassen Rasmus Bøgh Wallin har kørt en rigtig flot tid og ligger nr. 2 og Tobias Mørch Kongstad ligger nr. 7

Søndag Næstved Loxam løbet

De orange/blå fra Amager slår til igen:

U13Drenge: Poul Holten Andersen vandt her søndag morgen i sikker stil.

B- Klassen: 3. Alexander Bojsen

Junior her var det første afdeling af årets Lindberg Sports Cup for Team Copenhagen Elite Cycling – Her havde holdet en lærerrig dag; men havde ingen ryttere i præmierækken (bedst blev Christian Ingeman Lindquist som nr. 17).

(søndag er kun medtaget pointgivende placeringer, resultater fra Loxam løbet kan læses her: )

Vores “udenlandske ryttere”:

Stefan Djurhuus (bestyrelsesmedlem i klubben) bliver en flot nr. 2 i A-klassen i Næstved for sit Team Almeborg-Bornholm, som besatte hele podiet.

Magnus Bak Klaris kørte lørdag,U23 udgaven af Liège – Bastogne – Liège, for sit hold SEG-Racing. Holdet fik en rytter på 7. pladsen og Magnus arbejdede for holdet og endte selv i hovedfeltet på en 47. plads. Han fik ros og er selv tilfreds med indsatsen.

Søndag har Amalie Dideriksen, efter en måneds pause, igen kørt for sit hold Boels-Dolmans i Holland. Det stærkt besatte løb “Ronde van Gelderland”, blev vundet af Kirsten Wild og Amalie endte på 24. pladsen.

Tak for de tilsendte billeder og informationer.