DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater fra en afgørende weekend

Resultater fra en afgørende weekend

Amalie ved VM i Paris 2015 – foto: Jesper Skovbølle

Ny formand i DCU

Henrik Jess Jensen blev ved søndagens Årskongres i Danmarks Cykle Union, der blev afholdt på Hotel Scandic i Kolding. Lone Billehøj stoppede samtidigt som DCU bestyrelsesmedlem.

Tina Dideriksen ny formand for DCU’s Dameudvalg

Posten som dameudvalgsformand var ledig, efter Mie Bekker Lacota stoppede i utide. Tina Dideriksen, Amager Cykle Ring blev valgt til ny dameudvalgsformand. Tina har været en af de bærende kræfter i udvalget det forgangne år.

Amalie i Hong Kong, med lånt hjelm (Lasse Normans) og lidt skræmmer.

Amalie i Hong Kong, med lånt hjelm (Lasse Normans) og lidt skræmmer.- Foto: Hong Kong Photography Assosiation

Amalie nummer 14. i Hong Kong

Årets 3. og sidste World Cup foregik i Hong Kong. Det startede slet ikke godt for Amalie i Hong Kong. Et styrt i omniumens første disciplin scratch, i opløbet, implicerede 10 ryttere – heriblandt Amalie, som fik en flyvetur, fik skrammer også i ansigtet og ødelagde hjelmen. Amalie måtte en kvart omgang tilbage og finde sin cykel, kom på benene og fuldførte på en 18. plads. Noget bedre gik det i 3.000 m forfølgelsesløbet. Hvor Amalie blev nr. 6. Ligeledes i 3. og disciplin, udskildningsløb blev det også til en fin 6. plads.

På andendagen som sædvanen tro, starter med Amalie’s to dårligste discipliner 500m på tid og flyvende omgang. I førstnævnte blev det til en 17. plads og 18. plads i flyvende omgang. Selvom Amalie ikke nævner noget, så ved vi godt, at efter et voldsomt styrt dagen før, så lægger det en dæmper på en præstation, både fysisk og psykisk. Amalie gik således ind til finalen, pointløbet på en samlet 14. plads – hun scorede lidt point; men fik ikke en afgørende omgang, som er det der batter mest i pointløbet. Amalie sluttede derfor også på 14. pladsen. Dog stadig som 8. bedste nation/rytter i Europa, hvilket lige nøjagtigt holder hende inde i OL kvalifikationen. Det helt afgørende bliver bane VM i London i starten af marts.