DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater den 30. august 2015

Resultater den 30. august 2015

Rasmus Bøgh Wallin, nr. 2 i Lejre - foto: Birthe Bøgh

Rasmus Bøgh Wallin, nr. 2 efter Marc Hester i Lejre – foto: Birthe Bøgh

Opdateret

Udover DM for Børn & Unge se klubbens flotte resultater her så har der været kørt cykleløb i Lejre arrangeret af Politiets Cykel Afdeling.

A-klassen:

Det blev til en flot 2.plads i dag til Rasmus Bøgh Wallin i A-feltet efter at han havde siddet i et 13 mands udbrud, som kom afsted på første omgang  Rasmus, får i den grad vist sit nye team, at han kan køre cykelløb. Stefan Djurhuus kom en på en 14. plads. Magnus blev nr. 16 og første mand udenfor præmierækken.

Amalie vinder Dame A:

Her kørte damerne sammen med herre C-klassen, Amalie prøvede at komme med i udbrud; men lykkedes ikke med det afgørende. Amalie vandt hovedfeltets spurt i c-klassen og dermed også Dame A (lige som lørdagens sejr, foran Cecillie Uttrup).