DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater Bededagsferien 2017

Resultater Bededagsferien 2017

Nyborg Dame B – Vinder Maria Adamsen, 3. Tine-Marie Hansen

Store Bededagsferien har været præget af Youth Tour (Roskilde og Tune) etapeløb for U11 – U19 ryttere, U23 DM og løb på Fyn. Vores Dame A ryttere har ikke kørt denne weekend, men meget opløftende vandt Maria Adamsen Dame B, for anden weekend i træk.

Lørdag – Kerteminde

Der blev i dag kørt enkeltstart ved Kerteminde på en 32.5 km teknisk rute mellem blomstrende rapsmarker og udsigt til hav. Det så hverken Thor Mørup Prødel eller Jeppe Hanssing som trådte hårdt mod de andre om DM U23. Det blev til en 33 og 34 plads for Jeppe og Thor. Magnus bak Klaris blev nr. 13 og Tobias Mørch nr. 16 og Rasmus Bøgh Wallin kom en på en flot 6. plads. Løbet blev vundet af Kasper Asgreen Team VELOConcept.

Søndag – Nyborg

Tine-Marie Hansen: Der var 5 til start i Dame B i Nyborgs løb, og virkelig hårde bakker. Maria Adamsen stak hurtigt af og kørte alene hjem, virkelig stærkt kørt! Jeg røg af feltet den anden vej efter 35 km og kørte de sidste 30 hjem alene, god dag for Amagers piger og super god bakketræning! 💪🏻😊

Dame B: 1. Maria Adamsen, 3. Tine-Marie Hansen

C-Klassen – 8. Anders Aarkrog Jepsen

U23 DM – Rasmus Bøgh Wallin kom ind på en 4. plads, vores tidligere junior Andreas Stokbro blev nr. 2  – DM blev vundet af Michael Carbel Svendgaard – Team VELOConcept. Eneste fuldførende team ACR_FBL rytter ifølge resultatlisten, var Daniel Stampe som nr. 38.

Youth Tour:

Der er ikke modtaget noget input fra Youth Tour, men ifølge det samlede resultatliste, blev Nicolina Hansen nr. 2 i U13 pige og lillebror Tristan Hansen nr. 2 i U11 drenge, Conrad Haugsted nr. 2 samlet i U13 drenge og i U15 Pige blev Laura Auerbach-Lind bedste dansker med en 3. plads, Trille og Nadja Reichel blev nr. 4 og 5 – medens Liva Kornval blev samlet nr. 7.  Hos U15 drenge blev præmiestabile Zacharias Ozairy nr. 4 og Poul Holten Andersen nr. 5 .

Hos U17 pigerne var der 12 piger til start hvoraf kun 2 danskere og begge fra ACR, nemlig Tusnelda Svanholmer som blev nr. 3 og Bjørk Jørgensen som blev nr. 6. Hos U19 pigerne var der kun 4 fuldførende, Nanna Warming (nu Team Rytger) blev nr. 2 og for Amagers blev Islandske Kristin Edda Sveinsdottir samlet nr. 4.

U19 drenge – her var der generelt lærerpenge at hente i dette hårde felt af juniorryttere og stærke teams – bedste samlede placering blev Absalon Billehøj som nr. 20 – På løbets første 4 pladser kom ryttere fra Team Børkop-Roskilde med Mattias Skjeldmose som nr. 4.