DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater 3.-4. september 2016

Resultater 3.-4. september 2016

Her er beretninger fra licenserytternes træner Christian Berg-Larsen og fra Klaus Falk Paarup om de unge ryttere.

Af Christian Berg-Larsen

Hillerød CC lørdag den 3/9

Weekenden stod på endnu en dobbelt løbsweekend på Sjælland og ACR stillede med rigtig mange ryttere til start som alle begynder at vise god form.

I Dame A kæmpe Rikke sig rigtig flot på podiet, efter regn og styrt og kaotisk sidevindskørsel i herre C feltet hvor damerne kører deres cykelløb er det bare at løfte på hjelmen af Rikke, de andre damer til start med mere erfaring i feltet sad ikke med så længe som Rikke der kun blev kun slået af rutinerede Iben Bohé fra som var på hjemmebane.

Hillerød Dame A, Rikke nr. 2

I B klassen kører Anton og Bojsen utroligt hurtigt fortiden og lørdag sidder de begge med fremme og kører rigtig flot offensivt, efter at frontgruppen har haft delt sig flere gange i forskellige kombinationer med enten Anton eller Bojsen fremme, (eller dem begge) så ender Anton i en 3 mandsgruppe der skal køre om sejren, men på “en siver” på baghjulet er der intet og stille op og Anton kæmper sig ind til en flot anden plads! Bojsen bliver flot nummer 4.

HIllerød B-klassen Anton 2 og Alexander 4

I D klassen rammer Finn i lørdags et gyldent huk og sidder i udbrud det meste af dagen, desværre går udbruddet i opløsning på sidste omgang da ingen vil trække hinanden med til stregen og der bliver kørt på skift, dette resulterer i at to mand kommer fri og resten bliver fanget af feltet, desværre er Finn en af disse, Kasper og Kahsay redder dog dagen lidt i D klassen med 9 og 10 plads.

I A klassen snupper de to gamle Amagerdrenge Stefan og Rasmus 2. og 3. pladsen i nævnte rækkefølge. Vores medlem af Amager-huset Henrik Frederiksen (der nu er på team Holte) snuppede en vild solo sejr i H40 og nu kører i B-rækken med vores førnævnte stærke Amager drenge.

KCK Herlev Rytgerløbet søndag den 4/9

Løbet blev kørt i et forfærdeligt sømandsvejr i nogen ellers super fede omgivelser i området omkring Tølløse, der var rigeligt med bakker skulle jeg hilse at sige.

I B klassen havde Bojsen og Anton nu fået Thor med på holdet. og der blev kørt offensivt fra start. Thor og Anton rammer dagens huk, sammen med en FBL og to Holte ryttere ser det ud til at blive sikkert med 2 mand i top5 i dag. Men desværre punkterer formstærke Anton og nu har ACR kun Thor tilbage at hænge sin hat på. Desværre viser de to Holteryttere sig bare for stærke og til sidst ender det med at de to kører fra både Thor og FBL rytteren som må tage til takke med at spurte om 3. og 4. plads. Thor trækker det korteste strå i dag, men forsat virkelig flot kørt af første års senior Thor som var oppe mod nogen af de mest rutinerede drenge man kan få lov til at sidde alene med derude. Mens alt dette sker har løbet bagved formet sig sådan at der skal spurtes om 5. pladsen og her trækker Bojsen endnu en flot spurt op af hatten og sikrer alligevel at ACR får 2 mand i premierækken! Godt kørt!

Rytgerløbet B-klassen

I C klassen får undertegnede den sidste præmie i top5 efter en våd og noget demoraliserende dag.

Rytgerløbet C-klassen 5 plads Christian Berg-Larsen

I D klassen var Tølløse løbet noget jeg ved man havde set frem til. Kasper er fra området og Kahsay havde glædet sig til bakkerne og Finn vidste at han havde gode ben. Efter første runde havde Kahsay allerede gjort det grimme ved feltet og splittet de 25 startede fuldstændig, spørgsmålet er om nogen af dem forsat kører rundt ude på midtsjælland et sted? Hold nu fast. Men ACR rytterne var vågne og alle 3 kommer med i 10 mands gruppen som arbejder sammen resten af dagen. Kasper punkterer desværre. Kahsay forsøger i flere omgange at minimere gruppen til hans fordel da han godt ved han ikke er den hurtigeste på stregen. Det lykkes delvis, og jeg er sikker på at dem som sad tilbage kunne mærke regnen ekstra godt ude i Tølløse. På den sidste og afgørende bakke graver Kahsay så ekstra dybt i håbet om en solo sejr og kun én mand kan hænge sig på, han snyder så desværre Kahsay på de sidste 50 meter, men det er alligevel rigtig flot af vores nye ynglings orange rytter. Finn så det hele fra første parkét og skal have tak for detaljerne her. Kahsay har i øvrigt søgt om oprykning til C og fået denne af DCU fra næste løbs weekend af, lad os håbe hans gode form forsætter selvom rygnummerne nu er røde.

A Løbet blev også rigtig godt for Amager, Rasmus Stefan og Magnus rammer alle 3 det 5 mands store udbrud, der viste sig at holde hjem, de blev nummer 3, 4 og 5 i nævnte rækkefølge, Stefans holdkammerat (Christoffer Lisson) fra Team Bornholm Almeborg vandt

Lidt om de unge

Hillerød CC lørdag, med U13 Emma og Mille på podiet

af Klaus Falk Paarup

Efter sidste weekends danske mesterskaber for børn og unge stod der igen to sjællandske løb på menuen for klubbens yngste ryttere. Lørdag var Hillerød CC arrangør. Traditionen tro var Amager rigt repræsenteret både på startstregen og på præmieskamlen. I U11 P vandt Johanne og endnu engang var det foran Nicolina. Man kan roligt konstatere, at de to er Danmarks bedste U11 piger.

I U11 drenge har Peter taget den ene sejr efter den anden, men efter DM er han rykket op i U13, det benyttede Asger fra Midtbyens CC til at vinde, men både 2. og 3. pladsen gik til Amager ved Magnus og Tristan. I U13 P blev det til svensk sejr, med amagerpigerne Emma og Mille på henholdsvis 2. og 3. pladsen. I U 13 drenge begyndte Peter i den nye klasse med at tage sidste præmie på en 11. plads.

Det var i øvrigt meget glædeligt at se at der var flere amagerryttere til start end længe set –  og nogen af de drenge der mest har deltaget i træningen i år, begynder at få mod på at kører licensløb.

• Zacharias nr. 12

Søndag morgen stod den i silende regn på Rygterløbet i Tølløse. Her var der væsentligt færre Amagerryttere til start, men det gjorde ikke at der ikke blev kørt flotte præmier hjem i et meget hårdt løb med bakker og regn.

Magnus Ritz vinder U11 i Rytger løbet i Tølløse.

I U11 vandt Magnus sin første sejr. Stort tillykke.

I U13 blev Jakob nummer 5 og Jasper nummer 11

I U16 pige blev Laura nr. 2

Både U11 P og U13 P var uden amagerdeltagelse.

Mattias vinder etape i Luxembourg på U17 Landsholdet

_DSC4749

Mattias Skjelmose Jensen har kørt etapeløb med landsholdet fredag-søndag og skriver: Fantastisk weekend!
Jeg havde i denne weekend mit første løb med landsholdet da jeg kørte Criterium Europeen des Jeunes i Luxembourg.
1.etape har jeg en lorte dag og føler jeg er ved at blive sat flere gange på en af de to bakket der var. Jeg får kæmpet mig i gennem med feltet men mister 1:45 til de forreste.

2.etape føler jeg mig flyvende fra start, og rykker fra feltet med tre omgange igen op til en anden dansker, sammen med to andre deriblandt en anden dansker. Vi kommer og til den forreste med 4 km igen, opløbet var en bakke 750 meter og ca 13% her kørte jeg væk og sikrede etape sejren.

Sidste etape styrter jeg og har ellers et rigtigt dårligt løb. Det har været en tur med gode erfaringer og godt sammenhold noget jeg ser glæder mig til i fremtiden. Blev nr. 9 sammenlagt

klik her – Resultatlisten fra 2. etape

Juniorteamet i Belgien

Juniortemaet har søndag været i Beligen og køre “La Philippe Gilbert juniors” (UCI 1.1) – bedste teamrytter blev Krsitian Siig Hessel på en 24. plads (løbet blev vundet af Britiske Thomas Pidcock).

Teamet skriver:  Løbet blev afholdt i fantastiske omgivelser med start fra Château de Harzé og et løb på i alt 122 km. Til dette løb stillede der ca 200 ryttere op fra 33 hold. CEC stillede op med fire mand og holdets bedste kort Kristian Siig Hessel var forventet en top 10 placering, dette så også ud til at lykkedes til ca 3 km før mål, hvor han desværre styrtede, men kom hurtig op på cyklen igen, hvor det så blev til en 24. plads samt de klassiske hudafskrabninger.
Løbet var eller præget af mange styrt og meget glatte veje som så også viser hvorfor der kun kom 65 ryttere i mål