DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > Resultat og billeder Stjerneløb

Resultat og billeder Stjerneløb

Mikael Schou i Stjerneløbet 2019 foto: Jesper Skovbølle

Stjerneløbet er en tradition i Amager Cykle Ring og har været kørt det meste af klubbens snart 80 årige historie. Udgaven år 2019 blev kørt i støvregn med mudder og våde veje. Derudover var årets løb præget af, digebyggeriet, henover Kongelundsvej, som havde ændret ruten og Torsten Bak havde fundet en omvej, så der stadig var udfordringer.

Løbet gik godt, uden alvorlige uheld – et løb for de barske ryttere, som ikke er bange for lidt fregner af mudder i ansigtet. Så var der også en god grund til at gå i bad, inden aftenens Rytterfest i klubhuset.

Alexander Svenningsen – U13.

Send gerne efternavn til info@amagercr.dk – så vi kan få de korrekte navne, især til dem som skal indgraveres på pokalerne.

Det var så ikke Frederiks dag – han styrtede, kom op igen – men kom aldrig i mål. Der blev sat en eftersøgning igang, men efter et stykke tid, kunne hans fader berolige alle med, at Frederik var faret vild og nu havde fundet hjem.

PS: Der er fundet en Garmin i forbindelse med løbet, (ejeren er nu fundet). .

Hurtigste mand Søren Nielsen i Stjerneløbet 2019 foto: Jesper Skovbølle
Hurtigste kvinde Kirstine Frida Rysbjerg i Stjerneløbet 2019 foto: Jesper Skovbølle

Tak til hjælperne incl. Task Force – som igen havde gjort et stort stykke arbejde for at løbet kunne afvikles.