DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > Referat skadeforebyggende træning

Referat skadeforebyggende træning

Mandag den 4. november 2019 var der foredrag i klubben ved fysioterapeut Kasper Konradsen – soigneur og fysioterapeut i DCU og tilknyttet Fysiq i Kastrup – om skadesforebyggende træning for cykelryttere.

Der var 40 deltagere ved mandagens foredrag om Skadesforebyggende træning for cykelryttere

Kasper fortalte om de mest almindelige overbelastningsskader i ryggen og knæene som kan opstå ved cykling. Han skelnede mellem “overload” skader der opstår pludselig og “overuse” skader som opstår over lang tid ved forkert eller for meget belastning.

Der var mange blandt de ca. 40 fremmødte som kunne nikke genkendende til den sidste problematik, hvor man ”træner smerterne væk” og hermed risikerer at gøre mere skade end gavn på længere sigt.

Afslutningsvist tilbød Kasper at lave et specifikt forløb for klubbens medlemmer, med en ”før” og en ”efter” test samt et forløb hvor man arbejder med reformer pilates og styrketræning. 

Kontakt Kasper
Interesserede medlemmer kan skrive til Kasper på hans email – kdk@fysiq.dk – så vil han invitere til en demonstration i FYSIQ’s lokaler på Kamillevej for de interesserede senere på måneden.

Når datoen ligger klar, bliver den annonceret på hjemmesiden

fysioterapeut Kasper Konradsen forklarer om skader

1 Response

  1. Pingback : FYSIQ rundvisning og forløb med Kasper – Amager Cykle Ring

Leave a Reply