DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Nyhedsbrev fra Copenhagen Elite Cycling

Nyhedsbrev fra Copenhagen Elite Cycling

Amager Cykle Ring og Lyngby Cycle Club har i 2015 haft et samarbejde omkring vores juniorteam, her er teamets nyhedsbrev, for afslutningen af sæsonen:

Nyhedsbrev – Oktober 2015

Så er september forbi og dermed er det også slut for landevejssæsonen

Team CEC har deltaget i løb i hver weekend september igennem.
Der blev lagt ud med et stort løb i Belgien i det bakkede område omkring Liège.
Løbet er et stort internationalt løb udelukkende for juniorer, som arrangeres af Philippe Gilberts fanklub. For dem som ikke kender Philippe Gilbert er han en verdenskendt belgisk rytter, som kører for det amerikanske storhold BMC. Han blev i 2011 verdensmester og har derudover vundet adskillige løb, heriblandt de berømte forårsklassikere. Løbet er en stor oplevelse for rytterne. I år deltog i alt 198 ryttere, som skulle køre 129 km og 5000 højdemeter med stigninger på op til 12 %. Løbet sluttede på den kendte stigning ”La Redoute”, som ofte er en del af Liége- Bastogne- Liége. Stigningen på 2,3 km og 7,4 % skulle passeres to gange. I år gennemførte blot 60 ryttere, da reglerne er, at kan man ikke følge hovedfeltet, bliver man taget ud af løbet. For Team CEC kom Christian Lindquist ind på en meget flot 8. plads.

Junior Cup

Anden weekend af september blev sidste afd. af Lindeberg Sport Junior Cup afholdt i Hillerød. Her stillede hele holdet op, og indtil sidste halvdel af løbet lå især Lucas Nørregaard og Christian Lindquist rigtig godt til. Desværre kom Lucas ud for et alvorligt styrt og røg ind i et vejtræ med 50 km/t. Den uheldige rytter fik 4 brud i ryggen og er fortsat sengeliggende, men heldigvis i bedring. Holdet bedste placering stod Christian Lindquist endnu en gang for.

Søndag d. 20. afholdt Tissø Cykel Ring et pointgivende kriterium, Buerup Grand Prix. Løbet blev afviklet i det kuperede område omkring Tissø, på en 3,6 km lang kuperet og meget teknisk rute med udgangspunkt i Buerup. Her opnåede Christian Lindquist fra Team CEC en flot fjerde plads.

Sædvanen tro lukker og slukker sæsonen i Tønder og Bov, med 2 krævende løb, hvor der er tradition for stort fremmøde. I junior feltet stillede mere end 70 ryttere til start. 4 af dem fra Team CEC og efter mange flotte ryk og godt arbejde blev den bedste placering blev en 16. plads i lørdagens løb i Tønder.

Afslutning

Rytterne holder nu et par ugers fortjent pause fra cyklen, men det betyder ikke at al træning stopper. Vinterens styrketræning startes op og medio oktober starter 4 af rytterne på banen i Ballerup Super Arena.

​Teamet´s ledelse skal nu i gang med at finde 3 nye ryttere, 1 sportsdirektør samt skaffe og forny sponsoreraftaler for sæsonen 2016.