DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Juniorteamet i Belgien disse dage

Juniorteamet i Belgien disse dage

Mandag den 11. juli 2016 – lidt om vores juniorteam, som vi har sammen med Lyngby CC

Sint-Martinusprijs Kontich 8. – 11. juli 2016

Team Cycling Elite Copenhagen har i Belgien, de forrige dage. Siden i fredags har halvdelen af holdet kørt omkring byen Kontich. Et 4-dages etapeløb (UCI kat. 2.1) som indeholder 5 etaper.

Løbet startede i dejlige varme 28 grader, som krævede lidt mere væske end herhjemme. Der var 169 ryttere til start, herunder det Tyske, Estlandske, Findlands og Tyrkiets landshold.  CEC klarede sig OK i holdløbet, med en 15.plads ud af de 30 hold og på det første linjeløb kom holdet med feltet hjem. Søndag var der først enkelt start på 11, 7 km og et linjeløb på 114 km og mandag igen et linjeløb på 125 km.

Det blev til to 9 pladser (ved Søren Bidstrup) og bedste team rytter placering i klassementet blev nr 43 og holdet blev nr 14 i hold konkurrencen masser af erfaring er gjordt, rytterne har vist stor styrke og hold ånd. Der var 180 ryttere til start på den første etape og mandag stod der kun 150 til 5. og sidste etape, vi fik alle vores ryttere med til stregen, og de var med til at gøre løbet spændene, selv op mod store udlandske nationale teams blev der kæmpet

Holdet bestod af: Jonathan Sulbæk Skarving, Phillip Christian Vejre, Christian Damgaard, Søren Bidstrup, Jannik Ljungdahl og Christoffer Sloth. sportsdirektør Torsten Bak

Menen-Kemmel-Menen 11. juli 2016

Det andet hold som var i Belgien kørete mandag UCI kat.1.1 juniorløbet Menen–Kemmel-Menen, et – endags løb på 125 km med nogle gode og udfordrende stigninger/mure på f.eks Kemmelberg med stigning på 17 % men dog ikke længere end 300 m, som så skal køres 2 gange, samt andre fine stigninger. Tobias Mørch Kongstad er sportsdirektør i dette løb

Vejret mandag var temmelig blæsende med både skyer og pletvis sol der var 160 ryttere til start.

Løbet: Jeppe Hanssing kom tidligt i udbrud med 3 stærke Belgiere fra samme hold, udbruddet holdt hjem; men desværre måtte Jeppe slippe og faldt tilbage gennem forfølger grupperne. Her klarede Kristian Siig Hessel sig, som bedste CEC rytter på en 20. plads. Kun 64 af de 160 startende ryttere er opført på resultatlisten.

Videre til Østrig

Efter mandagens to løb mødes udvalgte ryttere fra de to hold og kører fra Belgien mod Østrig, hvor de fredag starter på den 42. udgave af Oberösterreich-Rundfahrt 2016, her er Tobias Mørch Kongstad igen sportsdirektør og Tobias vandt selv 1. etape og kom i bjergtrøjen forrige år. Løbet varer fra den 15. juli – 17. juli.