DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Island, Jylland og “vandland”

Island, Jylland og “vandland”

Vores elitehold ACR-FBL elite har haft en flot weekend på Island:

Vi har de sidste dage kørt WOW Tour of Reykjavik.

Det gik da meget godt som man siger i Jylland eller virkelig kanon!!!!

Dag 1: Virkelig smuk og meget krævende 125 km rute gennem nationalpark med vandfald og udsigt der gjorde det svært at koncentrere sig, samt bjerge med lede 15% over 1km flere gange. Her satte Jeppe Hanssing af og blev 1 og Nicolai Christensen nr 2.

Michelle Lauge Quaade kørte fra alt alle på de hårde stigninger 35 km før mål.

WOW Tour of Reykjavik kvinder, samlet efter begge dage: 1. Michelle Lauge Quaade,, 2. Johanne Marie Marcher, 3. Erla Sigurlaug Sigurðardóttir, Tindur

Dag 2: Stod den på 60 km criterium i Reykjavik down town, super fedt løb med vind og smalle gader. Michelle Lauge Quaade igen igen og Johanne (lånt til teamet fra Rytger) stak begge tidligt og fik godt samarbejde, i mål 4.16 foran de andre kvinder, hvilket betød, at i det samlede resultat af begge løb blev Michelle nr. 1 og Johanne nr. 2.

Hos herrerne tog Alexander Bojsen en lang udflugt og holdt hjem. I sidste sving røg Nicolai på r.. og albuer da fordækket punkterede, han kom dog over målstregen. Jeppe Hanssing tog 3 pladsen i dag. Det betød at Jeppe vandt den samlede Tour of Reykjavik og Nicolai blev nr. 2 skarpt efterfulgt at Tobias Mørch Kongstad.

På holdkonkurrencen vandt teamets herrer og Thor Mørup Prødel blev også hyldet for sin solide kørsel lige som Rikke Bak Dalgaard der fik stærkt come back efter flere måneder skadespause.

Bjergtrøjen Queen of the Mountain gik til Michelle og King of the Mountain til Nicolai.

Tak til WOW Tour of Reykjavik for inviationen af vores 8 ryttere og Anton Örn Elfarsson som tog tjansen som sportsdirektør, da han desværre var forindret i at køre i national trøjen pga sygdom.

Island viste sig fra sin bedste side de sidste 4 dage og teamet sidder nu og slapper af i de varme kilder..

Kahsay på podiet i Jylland

Lørdag blev Kahsay dårlig under løbet og måtte stå af, men søndag tog han revanche med en 3. plads i B-klassen i Horsens. Løbet i Horsens var for A.klassen afslutningen på årets PostNord Cup. Sidste afdeling blev vundet af Andreas Stokbro nu Riwal Paltform, Stefan var længe i udbrud. Magnus blev nr. 10. Samlet vinder af PostNord Cuppen blev Michael Carbel – Team Veloconcept, foran Nicklas Amdi Pedersen og Andreas Stokbro.

Juniornes samlede Cup hedder Demin Cup – ingen fra teamet fik point; men Mattias Skjelmose Jensen nu Team Børkop blev nr. 2 og kan inden sidste afdeling nu kåres som samlet vinder.

.

Tusnelda vinder U19 pige i HFCK’s regnfulde løb – foto: Piet Kobusch Simonsen

Vandland i HFCK’s criterium

Lørdag var præget af regn det meste af dagen, hvilket prægede løbet i Hedehusene, der som de andre år blev kørt på en kort kriterium rute:

Pointgivende resultater:

B-klassen: 8. Kean Bang-Sørensen, Team ACR-FBL

Dame B: 3. Tine-Marie Hansen

U15 drenge: Det blev til en flot 2. plads til formstærke Poul Holten Andersen og det lykkedes også Conrad Haugsted at få point som nr. 17

U13 drenge: 5. Jakob Falk Paarup

Nicolina vinder igen U13 pige – foto: Piet Kobusch Simonsen

U13 pige: 1. Nicolina Hansen

U17 pige: 2. Laura Auerbach-Lind (3. Nadia Reichel)

U15 pige: 1. Trille Reichel, 2. Solbjørk Minke Anderson, (3. Liva Kornval)

U19 pige: 1. Tusnelda Svanholmer (Katrine Janum Houmøller udgik)

U19 pigerne i regnvejr – foto: Piet Kobusch Simonsen

Næste løb er Amager Cykle Rings løb på lørdag den 16. september (7 afdeling af Øresundscuppen) og allerede nu på tirsdag køres der i forbindelse med PostNord Danmark Rundt, PostNord Ladies Criterium i Kalundborg, som jo næsten er hjemmebane for Amagerryttere. Der er 4 kvinder fra klubben med i dette internationale felt: Amalie Dideriksen, Maria Adamsen, Rikke Bak Dalgaard og Michelle Lauge Quaade.