DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Første løb på Sjælland 2108

Første løb på Sjælland 2108

Magnus Ritz, tog sejren i U13 drenge efter et hårdt spurtopgør mod blandt andre klubkammerat Peter, der blev nummer 3 i U13 – foto: Klaus Falk Paarup

Ungdomsafdelingens resultater – skrevet af Klaus Falk Paarup

Så kom sæsonen også igang på Sjælland og for B&U afdelingen blev det en meget positiv sæsonstart med flere podieplaceringer. Samtidig er det meget positivt at konstatere, at der var flere helt nye B&U ryttere, der fik licensløbsdebut i weekenden.

Lørdagens løb i Slagelse var meget hårdt. Det blæste virkelig meget og dette kombineret med en kuperet rute gjorde det til et meget hårdt løb. Derfor var det også super flot af Magnus R, der tog sejren i U13 drenge efter et hårdt spurtopgør mod blandt andre klubkammerat Peter, der blev nummer 3 i U13. I U11 P blev Anna nummer 2 og Sif nummer 4.

Også i U15 klasserne blev det til en podieplacering, da Liva blev nummer 2 i U15P og hos drengene fik ACR en rytter i præmierækken, da Laurids tog den sidste præmie. Også I U17P blev der hentet en podieplads, da Laura blev nummer 2.

Søndagens løb i Greve var også et rigtig godt løb på en god rute. Vinden havde lagt sig og gjorde løbet meget anderledes end det i Slagelse. Det forhindrede dog ikke ACR i mere succes, selvom det ikke blev til nogle sejre. Der blev kørt podieplaceringer hjem i U11 P, Anna nummer 2 og U13 hvor Peter ligeledes blev nummer 2. For anden dag i træk tog ACR den sidste præmie i U15, da Jasper sluttede præmierækken af.

Udover de her nævnte resultater blev der kørt mange fine resultater hjem, så alt i alt en rigtig god åbningsweekend.

De øvrige resultater (pointgivende) i de “større” klasser:

Slagelse:

C-klassen: 1. Kristian Siig Hessel, 12. Absalon Billehøj, 13. Alexander Normann Olsen (alle Amager Cykle Ring)

Dame A: 6. Rikke Bak Dalgaard, Team Integra Advokater – Giant

Dame B: 6. Kristin Edda Sveinsdottir, Team Integra Advokater – Giant

U19 Junior: 7. Simon Høy, Team Cycling Elite Copenhagen, 9. Magnus Henneberg, Team Cycling Elite Copenhagen

H40: 8. Søren Nilsson

Dame B:  2. Katrine Janum Houmøller – Team Integra Giant, 3. Anna Eriksmo

Greve:

A-klassen: 9. Mikkel Øritsland, 13. Alexander Bojsen, begge Team Integra Advokater – Giant

B-klassen: 2. Kristian Siig Hessel

C-klassen: 3. Anton Norup Grunnet Hansen, 7. Jesper Allermand

D-klassen: 7. Jesper Høyer

U19 Junior: 8. Magnus Henneberg, Team Cycling Elite Copenhagen

H40: 9. Søren Nilsson