DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Beretninger fra Tidaholm U6 Cycle Tour

Beretninger fra Tidaholm U6 Cycle Tour

Amager's hold ved Tidaholm 2016 - foto: Tonny Haugsted

Amager’s hold ved Tidaholm 2016 – foto: Tonny Haugsted

Tak til Tonny Haugsted, for følgende beretning fra det svenske (og tak til Piet for billeder):

Uge 28. var der en del familier fra Amager Cykle Ring, taget til det Svenske for at køre 6. dages etapeløb i Tidaholm som afholdte dette for  40 tyvende gang.

Løbet er utrolig godt arrangeret og afvikles under trygge rammer med flere kommissær biler samt læge bil i alle felter.

Ruterne er en god blanding af Prolog, Linjeløb, Kritterium, Enkelstart – dertil krydderes det så med lidt bakker, så der er både hurtig nedkørsler samt behov for at tråde igennem.

Dertil kommer så det Svenske sommervejr 😉 som desværre minder meget om det Danske hvilket jo betyder at så er der garanti for sol, regn, og blæst altsammen med til at give det hele lidt ekstra spænding.

ACR var stærkt repræsenteret i særdelshed i ungdomsklasserne hvor nogen var med for første gang og derved fik den stor fornøjelse ” pludseligt at køre i et stort felt ” andre havde deltaget før

Klasse inddelingerne er lidt anderledes end dem vi kender fra Danmark.

Emma Marie Flindt Hansen – 2004 / U13P:

kørte i klassen Pige 10-12 år med 15 deltager i år og blev samlet nr. 6 ( Sidste år nr. 16 ud af 22 ) Så her var succesen at køre sig i bedste halv del hvilket jo også flot lykkes for Emma med hendes samlet 6. plads.

Kornelius Weischelfeldt – 2004 / U13:

Kørte i klassen drenge 10-12 år med 51 deltager og blev samlet nr. 22 ( hans første udenlandsløb ) Her var en klar succes at igen at placere sig i bedste halv del i det stor felt hvilket lykkes flot

Jakob Falk Paarup – 2005 / U13:

Kørte i klassen drenge 10-12 år med 51 deltager  og blev samlet nr. 23 ligeledes hans første udenlandsløb. Her var en klar succes at kunne placeres sig godt i det store felt og få erfaring med det og ligeledes at placere sig i bedste halv del hvilket også lykkes.

Conrad Haugsted – 2005 / U13:

Kørte også i klassen drenge 10-12 år med 51 deltager  og blev samlet nr. 6 ( sidste år nr. 21 ud af 56 ) Her var succes kriteriet at placere sig i top 10, hvilket lykkes og bedste placering i løbet blev en 4. plads på den hårde ” bjerg etape ”. Conrad sluttede som bedst placeret 2005 rytter, med pænt forspring til de næste i årgangen 2005.

Laura Auerbach-Lind – 2003 / U16P:

kørte i klassen Pige 13-14 år med 26 deltager i år og blev samlet nr. 17 Her var fokus på at komme ud og køre cykelløb i ” stort pige felt ” efter at have holdt ufrivillig pause med en brækket arm.

Trille Reichel – 2003 U16P:

kørte i klassen Pige 13-14 år med 26 deltager i år og blev samlet nr. 18 Her var fokus på at komme ud og køre cykelløb i ” stort pige felt ” Både Laura & Trille kunne have været blevet bedre placeret for under en af etaperne havde Laura et styrt og Trille udviste styrke og sammenhold og blev sammen med hendes klub kammerat.

Nadja Reichel – 2003 / U16P:

kørte i klassen Pige 13-14 år med 26 deltager i år og blev samlet nr. 8 Her var fokus på at komme ud og køre cykelløb i ” stort pige felt og at sidde med i forreste gruppe sammen med de ” store ”.

Tusnelda Svanholmer 2001 / U16P:

kørte i klassen Pige 15-16 år med 40 deltager i år og blev samlet nr. 21 ( Tusnelda deltog i dette Svenske løb for 3. gang i år ) Tusnelda var en del af et sammensat hold “Team Spiuk Nordic”, da der i denne klasse også  var en hold konkurrence at køre for, så for holdet ofret hun sig.

Philip Back 2000 / U17:

kørte i klassen drenge 15-16 år med 116 deltager i år og blev samlet nr. 112 (Philip deltog ligeledes i dette Svenske løb for 3. gang i år ) De uheld med mekaniske defekter som har fulgt Philip havde desværre ikke helt sluppet sit tag i ham.

Mattias Skelmose Jensen 2000 / U17:

kørte også i klassen drenge 15-16 år med 116 deltager i år og blev samlet nr. 3 blot 34 sekunder efter den gule trøje. ( kørte i dette løb også på et sammensat hold “Team Qlik” )

Mattias skriver selv: Jeg havde æren af at stille til start på det dansk svenske hold, team Qlik. Det var et løb jeg gik ind til uden forventninger, da mit primære mål først ligger i starten af august hvor jeg skal køre Askö Radjurgendtour, så formen var et godt stykke fra top form. Jeg havde trænet hårdt op til og havde derfor ømme ben i stort set Hele løbet. Hvor de 4 første dage bare blev kørt som overlevelse. Alligevel havde jeg formodet at ligge på 6.pladsen i det samlede klassement, så 5.etape skulle der angribes og med et bum stærkt hold blev der sat tempo for et senere angreb. Det lykkedes ikke og skulle derfor satse alt på enkeltstarten. Her bliver jeg to’er, 1,2 sekunder efter vinderen og rykker derfor op som tre’er samlet.Et resultat jeg er mere end stolt af. Noget andet jeg er helt specielt glad for at ham der vandt ikke slog mig med mere, da han er en af mine største konkurrenter til dm i enkeltstart.

Udover cykelløbet, fik vi hygget alene og på kryds og tværs, så endnu en fantastisk cykeloplevelse er sat ind på kontoen.

Så nu er det tid til lidt almindelig sommerferie for de fleste uden cykelløb men naturligvis fortsat med masser af træning, hen i mod B & U DM d. 27 & 28. August i Herning.

Og inden da kommer jo også vores eget cykelløb d. 20. august.