DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Amalie i Columbia

Medens resten af klubben var til rytterfest, var Amalie Dideriksen i aktion ved World Cup på banen i Cali i Columbia. Nok et af de stævner som Amalie høstede mere erfaring end resultat fra.

Amalie skriver om lørdagens 3 discipliner:

“I scratch race, tog jeg en chance, og prøvede at vinde en omgang, det lykkedes desværre ikke, og det gjorde jeg ikke har nogen kræfter tilbage til spurten – Her blev jeg placeret som 21, hvilket var lidt skuffende.

I 3.000m  individuelt forfølgelsesløb blev jeg nummer 6, havde dog håbet på en lidt bedre placering, men jeg gjorde mit bedste.

Ved udskildningsløbet endte jeg på 9 pladsen, jeg begik en fejl, og blev lukket inde. Det var ikke en katastrofe, men det ville have været godt med en bedre placering ovenpå mit dårlige scratch race.

En dag mere til tilbage, og tre mere discipliner, vil jeg gøre mit bedste og vil prøve at rykke op i den samlede stilling, lige nu jeg er placeret som nummer 12.”

Søndag skriver Amalie:

“Anden og sidste dag af sæsonens første World Cup her i Cali, Colombia er forbi.
I 500 m på tid blev jeg nummer 20, og i den flyvende omgang på tid, blev jeg nummer 18. det betød, at jeg nu var sammenlagt lå nr. 18 inden finalen. I finalen pointløbet, vandt jeg en omgang og vandt nogle point i spurterne hvilket betød, at jeg endte sammenlagt i omniumen, som nummer 13.

Det har været to hårde dage fysisk, men også mentalt. Nu jeg ser frem til at komme tilbage til Danmark og have nogle dage fri fra cyklen og se min familie og venner. Derefter vil jeg begynde min træning mod den næste del af banesæson.
Den næste World Cup, er om 5 uger i New Zealand.”

Hvis man ser på finalen, pointløbet som selvstændig disciplin, blev Amalie nr. 3 – Men det der er væsentligt for OL kvalifikationen, er at blive blandt de 8 bedste (nationer) i Europa og det klarer Amalie, som ene danske kvinde indtil videre.