DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Amagerdrenge sætter sig på Grippen

Amagerdrenge sætter sig på Grippen

Grippen 2015 75 km Cross - vinder Tobias foran Magnus, foran Lars Brian.

Grippen 2015 75 km Cross – vinder Tobias foran Magnus, foran Lars Brian – foto: Torsten Bak mobil

Søndag den 25 oktober afholdt Hillerød CC det traditionelle MTB motionsløb Grippen. Der er både lang distance på 75 km og en kortere på 40 km. Samt klasse for MTB og for Cross.

I Cross på 75 km vandt Tobias Mørch Kongstad igen i år og var på podiet  flankeret af tidligere klubkammerater fra Amager, nemlig Magnus Bak Klaris på 2. pladsen og Lars Brian Nielsen på 3. pladsen.

Det så rigtig godt ud fra start, hvor Tobias sammen med Magnus og Benjamin Hansson slog et hul ned til en forfølger gruppe med bl.a. Steen Mørch og Lars Brian. Desværre blev Benjamin, som mange andre, ramt af en punktering og var dermed ude af klassementet.

Tobias og Magnus arbejde fint sammen øgede støt og roligt deres forspring inden til det manglede 10 km af de 75 km. Her gik Magnus Kold og Tobias kunne let køre fra. Tobias kom i mål 4 min før Magnus og Lars Brian yderligere 4 minutter efter.

Steen Mørch blev nr. 9, 14 min efter sin søn. Ret imponerende af Steen, taget i betragtning, at han også var uheldig at punkterne, men åbenbart var hurtig til at skifte slange.

I MTB klassen på 75 km var det også en gammel amagerdreng, nemlig Claus Holm der vandt.