DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > 2017 træningslejr for licensryttere

2017 træningslejr for licensryttere

Af Christian Berg-Larsen:

2017 træningslejr for licensryttere – Overliggeren er hævet på flere områder i år!

Bemærk: Sidste frist for tilmelding er på mandag den 21. November.

Traditionen tro afholdes den næste træningslejr i Nerja, Spanien. Nerja ligger omkring 50 km fra Malaga i et fantastisk varieret cykelterræn fra gode opkørsler til den flade kystvej hvor der altid er garanti for en god skiltespurt.

For at sikre alle den bedste træning, kan rytterne vælge mellem flere hold der har hver sit niveau og træningsprogram. Alle hold vil blive anført af en kaptajn som har godt kendskab til området

Som nævnt i overskriften er niveauet hævet på flere områder. Først og fremmest på træningsområdet hvor Power Perfection vil stå for et træningsprogram for klubbens ryttere. Ud over det er der i år også fundet et nyt sted at bo efter ønske fra sidste års deltagere.

Så i år bor vi her: http://www.nerjavacaciones.com

Lejlighederne er udstyret med køkken så der er op til en selv, om der skal laves mad hjemme eller spises på en af Nerja’s mange restauranter. Pris for lejlighed samt transport mellem Nerja og lufthavnen i Malaga ligger på omkring 1.500 kroner per person.

Vi har i år lavet en aftale med SAS om en gruppe billet så alle kan komme afsted for den samme pris (ca. 1.800 kr) så i år behøver man ikke selv købe flybilletter osv. Alt man skal gøre er at tilmelde sig her og overføre et depositum på 900 kr (?). Gruppebilletten som vi har ordnet inkluderer 2 stykker bagage + håndbagage

Den samlede pris for hele træningslejren er dermed 3.300 kr.

Husk at der er tilskud til ryttere der skal køre licens i 2017.

nerja_tirsdag

Vi flyer til Malaga med udrejse om morgenen fredag den 24. Februar 2017 og retur fra Malaga den 4. Marts om aftenen. Som nævnt over skal man ikke booke billet selv. Det kræver fri fra arbejde fredag 24/2 og hele uge 9 i 2017.

Skriv ”DELTAGER” i tråden på Facebook og overfør depositummet til klubbens konto hvor du skal skrive ”FLY+ dit navn”. Derefter vil du blive inviteret til et Facebook-event hvor de sidste detaljer om betaling af den sidste balance når tilskuddet er blevet trukket fra.

Bemærk, ny konto i år. Bank oplysninger til ACR kontoen hos Arbejderslands Landsbank er som følger:

Reg nr: 5321 Konto: 0251968

 

Se gerne Alexanders Bojsens to legendariske film om hvordan det er at være på træningslejr med ACR.

https://www.youtube.com/watch?v=iURjMA804FY

https://www.youtube.com/watch?v=lSOL51LwrLM

 

You may also like
Betalingsfrist Licens træningslejr Nerja 5. februar

Leave a Reply