DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > Power Perfection – skal stå for klubbens licenstræning

Power Perfection – skal stå for klubbens licenstræning

powerperfection

Amager Cykle Ring har indgået et samarbejde med Power Perfection, der fremover skal stå for klubbens licenstræning. Dette skal sikre, at rytterne er i form til sæsonstarten i april 2017 og træner optimalt, når sæsonen er i gang. Træningsprogrammet vil blive lavet måned for måned i dialog med licenstrænerne.

Derudover kan Power Perfection tilbyde en særlig opfølgningspakke til de medlemmer af klubben, der benytter sig af Licens fællestræningen. Opfølgningspakken indebærer at have Power Perfection som personlig træner for 250 kr. om måneden (i stedet for 400 kr.), hvor man kan få yderligere hjælp til træningen ved siden af fællestræningen. Opfølgningspakken gør det muligt at give træningen et personligt præg samt finjustere, ift. den enkeltes mål.

Dette får du med Power Perfection som personlig træner:

  • Træningsprogram, der er justeret til dit behov
  • Styrketræningsprogram
  • Mulighed for skriftlig kontakt 2 x ugentligt med svar inden for 24 timer
  • Mulighed for opkald 1 x månedligt
  • Analyser og kommentarer på 5 træninger om måneden
  • Betaling pr. måned (forud)
  • Opsigelse med øjeblikkelig virkning
 Alle er velkommen til at følge Licens træningsprogrammet, men det understreges, at programmet er rettet mod licensryttere (B, C, D, U19, H40, H50, DB, DA, U19P og tildels U17) og er desuden meget velegnet for motionister, der gerne vil køre stærkt eller deltage i motionsløb/Sommercup etc. Det bør dog nævnes, at det ikke er et program alle vil kunne have glæde af. Hvis man ikke er i form til det, kan det gøre mere skade end gavn.

Udover selve Licens træningsdelen vil Power Perfection hver 3.-4. måned præsentere en skitse af træningsplanen. Her vil de forklare lidt om tankerne bag programmet, hvad der er særlig vigtigt at have fokus på og hvorfor vi træner som vi gør på netop dette tidspunkt.

Du kan læse mere om Power Perfection her: https://www.facebook.com/powerperfection

Leave a Reply