DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Amager Cykle Ring – Motion Kvinder – Intro tur for nye ryttere hver måned

Amager Cykle Ring – Motion Kvinder – Intro tur for nye ryttere hver måned

I 2018 indfører vi introduktion for nye kvindlige motions ryttere ca en gang om måneden i perioden marts til august, typisk de måneder hvor der kommer nye ryttere.

Dette vil give en meget bedre start for nye kvindlige ryttere. Dels vil de være nogle stykker der starter samme dag, og dels kan vi vejlede dem om hvilke hold de skal starte på efter introduktionsturen.

Vi vil typisk holde introduktionsturen på Amager en lørdag eller søndag og med godt vejr. Hermed er der også tid til lige at tale om praktiske ting og alle de andre spørgsmål som nye ryttere har. Vi kører rundt på Amager og viser nogle af de typiske stede vi kører på Amager.

Andre kvindlige motions ryttere inviteres også til at deltage på turen, men niveau og fokus er på de nye ryttere.

Turen varer 2-3 timer, men niveauet er for alle, og dermed langsomt for nogle. Vi kører ikke i tre timer, der vil jo være lidt vejledning, snak og hygge undervejs.

Georg Morsing er kaptajn på disse introduktionsture.

Følgende dage holdes der intro tur: 8. april, 15.april, 29. april, 3. juni kl 10:00 – 13:00 med start fra Rød Låge ved Amager Fælled. Hvis der er dårligt vejr aflyses turen eller skubbes til dagen før/efter.

Hvis du vil med på næste introduktionstur skal du blot skrive en mail til georg.morsing(snabela)sas.com. Turen afvikles kun hvis der er tilmeldinger.

 

 

Leave a Reply