DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Nyt tøj og tøjprøvning op til jul

Nyt tøj og tøjprøvning op til jul

Bemærk, Tøjprøving foregår udenfor, da vi ikke må benytte klubhuset p.g.a af covid-19 restriktioner, før efter den 17. januar 2022

Ny tøj og ny tøjleverandør

Vi kan nu løfte sløret for at vores fremtidige tøjmærke bliver det lækre cykletøj fra italienske Castelli.  

Det er Empire Cycling som er den danske samarbejdspartner/distributør.

Castelli vil helt sikkert vække genklang hos langt de fleste af jer på grund af den lækre kvalitet, som vi tilmed kan tilbyde til meget fornuftige priser.

Klubbens sponsor gennem næsten 4 år,  Mogens Lind har ønsket at stoppe, b.la derfor har vi behov for ændret tøj og det er bestyrelsens ønske, at arbejde frem mod en ”klassisk” cykeltrøje, som kan holde i mange år og som kan blive ikonisk for rytterne i Amager Cykle Ring. Derfor har et tøjudvalg og en ekstern designer i øjeblikket lagt sidste hånd på dette og det er sendt til DCU til godkendelse, som køredragt 2022. Vi beholder de kendte farver og satser på klassiske sorte bukser.  

Vi vil her benytte lejligheden til at takke vores sponsor Mogens Lind VVS v/Thomas Lind for et fantastisk samarbejde. Der arbejdes i øjeblikket på at finde nye sponsorer og forlænge med de bestående.

Af hensyn til en korte tidsfrist inden tøjbestilling skal afgives og for at gøre klubtrøjen mere tidløs, arbejdes der med tøj uden sponsortryk. 

Fra klubbens jubilæumsløb juni 2021

Hurtigt Der er tøjprøvning de kommende dage

Vi tilbyder tøjprøvning allerede i denne uge så I kan få bestilt den rigtige størrelse når vi åbner for tøjbestillingen.

Vi glæder os også til at afsløre det nye design!

Aftener med tøjprøvning (størrelser)
Da vi ønsker at fremmøde, bliver fordelt over nogle dage – så vi ikke er så mange i klubben ad gangen – Vil der være åbent i klubben på følgende dage, for tøjprøvning af Castelli’s størrelser.  

Mandag den 20. december 2021 “Hold 1” kl. 19.00 – 20.00
Mandag den 20. december 2021 “Hold 2” kl. 20.00 – 21.00

Tirsdag den 21. december 2021 “Hold 3” kl. 19.00 – 20.00
Tirsdag den 21. december 2021 “Hold 4” kl. 20.00 – 21.00

Onsdag den 22. december 2021 “Hold 5” kl. 19.00 – 20.00
Onsdag den 22. december 2021 “Hold 6” kl. 20.00 – 21.00

Tilmeld dig til et tidspunkt her, i klubbens medlemssystemet: https://2599.foreninglet.dk/memberportal/enrollment så vi får fordelt fremmødet.

Den endelige bestilling af tøjet bliver via en særlig webshop og vil foregå i første uge af 2022. Herom senere.

HUSK at spritte af og brug gerne mundbind i klubhuset – det er vigtigt vi ikke smitter hinanden.

Castelli cykeltøj
Castelli er kendt for at producere teknologisk avanceret og aerodynamisk cykeltøj, der, ifølge deres eget motto, giver rytteren en ”unfair fordel”. Castelli er i cykelverden anderkendt for at være helt i top på både kvalitet og performance med bl.a. deres Gabba og Perfetto produkter. Med Castelli cykeltøj strømlines din krop, hvilket giver dig muligheden for at presse dine præstationer på landevejen et nøk op. Cykeltøj fra Castelli produceres altid i materialer af god kvalitet, der kan holde til cykelsportens slid. 

1 Response

  1. Pingback : VIGTIGT NYT OM TØJ – Amager Cykle Ring

Leave a Reply