DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Kom til CrossCup i Kastrup

Den perfekte CX-optakt til juleferien!

Amager Cykle Ring CX-afdeling er gået all-in på at give jer den bedste oplevelse ved vores løb i weekenden 18. og 19. december 2021.

Velkommen til spændende og underholdende cyklecross på Bøjlevej i Tårnby. På vores nye cyklecrossbane byder vi på masser af græs, måske mudder, grusstier og nogle udfordrende små bakker, som nok skal trække søm ud.

Overnatning: Der er indgået overnatningsrabatter på Scandic Strandpark, hvor du & familien kan forkæles inden og efter løbet. Hotellet ligger 3 min. fra banen. Rabatten gives direkte fra hotellet efter tilmelding og har derudover ikke noget med løbet at gøre

Forplejning: Der vil være bod med mad og drikke, musik/Dj, så kom tidligt og bliv længe og hep på de afdelinger, I ikke selv køre!

Særlig præmier: Til hver afdeling (årgang) vil der være præmie til den hurtigste omgang kørt i det givende felt.

Tak til Tårnby Kommune, Scandic Hotels, Dax Vinduespolering mv..

Dag 2: Vi kører den anden vej rundt!