DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > VIGTIGT NYT OM TØJ

I skal bestille tøj i dette bestillingsvindue 27.12.2021 – 10.1.2022, hvis I vil have klubtøj til sæsonstart

Vi får ny tøjleverandør, Castelli.

Prøvning af størrelser
Der skal bestilles tid, således at vi undgår at blive for mange samlet. Det er også koldt at vente udenfor. I kan læse mere her og bestille tid her: https://ny.amagercr.dk/nyt-toej-og-toejproevning-op…/…

Der bliver også mulighed for at prøve tøj nogle dage i perioden 3-7. januar. Tidspunkter bliver meldt ud senere.

Hvis du IKKE bestiller i det første bestillingsvindue 27.12 – 10.1, så har du IKKE klubbens nye tøj til Kalundborgturen, de første licensløb eller når du kan køre kort/kort første gang. Det næste bestillingsvindue åbner først sidst på foråret, hvorfor levering vil være henad mod sommeren.

Grunden til, at vi IKKE kommer til at have et stort lager af klubtøj i butikken er, at det har påført klubben meget store tab, da vi har måtte afskrive meget gammelt tøj gennem årene. Vi har pt. tøj på lager for flere hundredetusinde kroner, hvilket er voldsomt for vores klub. Andre klubber har i flere år brugt webshop som måde at købe klubtøj. Det skal vi også nu. Det er mere bøvlet for nogen og mindre for andre.

Der vil fremadrettet være mulighed for at PRØVE tøj i butikken. Butikken kommer til at have alle størrelser af de produkter, vi har i klubbens sortiment.

Vi skal køre i klubbens tøj til træning og løb – Det er klubbens politik, at alle medlemmer kører i klubbens nyeste tøj til træning og løb. Vi er desværre meget dårlige til dette i forhold til andre klubber. Vi kommer til at håndhævet dette hårdere fremover i klubben, da det er:- væsentligt for sikkerhed, at vi fremstår som en gruppe, når vi er på vejene, og ikke som et tilfældigt sammenrend af cykelfolk. – vigtigt, at vi viser vores klub frem med stolthed og kører i det samme tøj på tværs af alder, køn og niveau. Det gør, at vi er en fælles klub. – vigtigt i forhold til vores sponsorer og nye medlemmer af klubben, at de kan se, at her kommer AMAGER CYKLE RING i deres lækre tøj og dem vil vi gerne være sammen med.

Det nye design
Vi har gjort en del i bestyrelsen og designarbejdet for at gøre det mere attraktivt at køre i klubbens tøj:- Det nye design er UDEN reklamer på tøjet, så det har et mere rent udtryk.- Vi har samarbejdet med en ekstern designer om det nye tøj. Han har tidligere blandt andet lavet tøj til Novo Nordisk Team og bjergtrøje til PostDK-rundt. Det er blevet utroligt flot – og vi glæder os til at dele det med jer så snart, at det er godkendt af DCU. Designet bygget fortsat på vores orangefarve for vores hollandske ø og blåfarve for vandet omkring os. Samtidigt signaler designet tydeligere vores lange historie ved at være mere tidsløst. Glæd jer! – Vi kører fremover i sorte bibshorts. Buskerne er den vigtigste beklædning for os, når vi cykler. De skal bare passe. Vores nye leverandør har mange rigtige gode bibshorts i superkvalitet, der sikkert passer til mange af os, men det bliver lettere at kunne bruge det mærke, der passer bedst til en.

Vi håber, at vi med disse tiltag har opbakning til, at vi som andre cykelklubber ikke bare kører i vores klubtøj, men også er stolte over det.

God jul! Pas godt på jer selv og hinanden i denne tid. Husk at få trænet, så vi kan stå skarpe til træningslejrene og Kalundborg. Og passe vores nye tøj 🙂

På vegne af bestyrelsen

Anders Raastrup Kristensen, fungerende formand

Størrelses guide fra Castelli

Leave a Reply