DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling 24. april 2019

Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling 24. april 2019

Opdateret med dagsorden og forslag fra bestyrelsen

Amager Cykle Ring’s bestyrelse indkalder til ekstraordinær generalforsamling:

Der skal findes en ny formand da Lone Billehøj, som har været formand de sidste 8 år – ikke ønsker at forsætte.

Onsdag den 24. april 2019, kl. 18:30 i klubhuset.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent og referent

2. Behandling af indkomne forslag:

Bestyrelsen foreslår vedtægts ændring af :

§10  Dagsorden

punkt 7. Valg af formand

Hvis der ikke vælges en formand på årlige generalforsamling, kan bestyrelsen konstituere en formand fra Bestyrelsen for perioden frem til næste Generalforsamling

3. Valg af formand

4. Eventuelt

Baggrund:

Lone blev valgt som formand, eller som hun selv ynder at sige “formandinde” ved den kaotiske generalforsamling i februar 2011. Takket være godt lederskab og med ildsjæle i klubben, som hjælpere, er det lykkedes at få bragt Amager Cykle Ring på sikker kurs igen. Lone har i perioden også siddet i DCU’s bestyrelse og repræsentantskab. Samtidig har hun født to børn, foruden de to hun havde i forvejen. Haft diverse lederstillinger hos DSB, Gentofte Kommune med mere.

Som klub har Amager Cykle Ring udviklet sig i perioden, både med motion, elitehold, juniorteam og især kvindesiden er der sket en stor udvikling. Samtidig er det på behændig vis lykkedes Lone at holde dette samlet i et fællesskab.

På Lone’s sidste bestyrelsemøde i ACR den 13. marts 2019 – Næstformand Jesper Thiesen takker Lone for sin store indsats som formand gennem de sidste 8 år.

Leave a Reply