DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Velkommen til ny formand Per Thue Hansen

Velkommen til ny formand Per Thue Hansen

På Amager Cykle Rings ekstraordinære generalforsamling, onsdag den 24. april 2019 – blev Per Thue Hansen, valgt til formand (med alle tilstedeværende stemmer). Per afløser Lone Billehøj, som er trådt tilbage efter 8 år på formandsposten.

Per Thue Hansen

Per Thue Hansen er 51 år, bosat i Tårnby og arbejder til dagligt som projektleder med personale- og organisationsudvikling i FLSmidth. Per og hans kone har kørt motion i Amager Cykle Ring siden 2014, og det seneste halvandet år har han været en del af U11/13-trænerteamet og ansvarlig for introduktionsforløbene for nye B&U-ryttere. Per har i øvrigt kørt motions- og ultradistancecykling i ind- og udland de seneste 25 år.

Per glæder sig til at blive en del af bestyrelsen: ”Vi kan være stolte af vores fantastiske klub, og jeg glæder mig til at bidrage til arbejdet med både at holde traditionerne i hævd, fortsætte den positive udvikling og få endnu flere til at være en del af ACR,” siger Per.

Per har i øvrigt kørt motions- og ultradistancecykling i ind- og udland de seneste 25 år.

Leave a Reply