DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Motionstur til Søderåsen søndag den 5. maj

Motionstur til Søderåsen søndag den 5. maj

Som vanen tro tager vi toget fra Tårnby St. 07.46 op til Helsingør med cyklerne. Undervejs holder vores tog, Re1325 , bl.a. på følgende statoner:

Tårnby 07.46

København H 08.00

Østerport 08.07

Hellerup 08.12

Helsingør ankomst 08.51

Pris med Rejsekort vil være ca 75 kr incl. cykel pr vej.Uden Rejsekort koster det dobbelt op.Sørg for at have styr på hvordan du evt. checket en cykel ind på dit rejsekort.

Vi tager førstsejlende færge til Helsingborg.Til dem der vælger at tage bilen til Helsingør, skal I møde os ved billetsalget i færgehavnen.

Vi mødes ved færgen i Helsingør.

Efter ankomst til Helsingborg kører vi de ca 30 km op til bunden af Søderåsen hvor vi deler op i mindre grupper efter styrke.Åsen bestiges fra flere sider alt efter hvilket hold man er deltagende på.Undervejs vil der blive mulighed for at teste den svenske kaffekvalitet og nyde den flotte udsigt hvor vi plejer at holde ind.

Med turens senere afholdelse end normalt kan vi håbe på lidt varmere vejr, men hold dig selv underrettet om dette.Skulle maj vejret vise sig for sin kedelige side vil turen blive aflyst.Skulle dette blive aktuelt vil vi senest lørdag aften skrive dette her på hjemmesiden.

Turens samlede længde er på 125-150 km så den er ikke egnet for dem der trækker cyklen ud af skuret for første gang i år. Vi er som regel hjemme i København omkring 16-17 tiden.

Ses i toget derop ad….

Leave a Reply