DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Trafikinfo om Cykelløb 27. juni 2021 Sydamager

Trafikinfo om Cykelløb 27. juni 2021 Sydamager

Amager fejrer 80 års jubilæum med stort cykelløb

Søndag den 27. juni afholder Amager Cykle Ring sit prestigefulde og traditionsrige cykelløb, og deltagere i alle aldre og fra alle dele af landet glæder sig til at køre på de smukke amagerkanske landeveje.

Amager Cykle Ring, som er en af landets største cykelklubber, fyldte 80 år i august 2020 – det skal nu fejres. Det officielle cykelløb på Amager har været et af sæsonens højdepunkter for både børneryttere og landets absolutte elite, og selvom løbet i år ligger i juni og ikke august som normalt, er prestigedelen af traditionen ikke ændret.

Ruten er den klassiske rundstrækning (sidst kørt i 2018) med start/mål i Kongelunden, ad Nøragersmindevej, Tømmerupvej, Englandsvej og St. Magleby og Søvang som omdrejningspunkt og med opløb i Kongelunden, og mange store Amager-ryttere har trådt deres barnepedaler på netop de veje. Den danske elite vil være samlet, og navne som Michael Mørkøv og Matti Breschel har tidligere gæstet løbet, så der er håb om også at få store stjerner at se. Amager Cykle Rings elitehold, som i 2021 hedder Team CO:Play Giant stiller med fuldt hold, incl. Magnus Bak Klaris, Rasmus Bøgh Wallin og Daniel Stampe. I øjeblikket landets mest vindende hold og Daniel Stampe topper den danske rangliste, som bedste A-rytter.    

Omlægning af trafikken den 27. juni  2021 fra kl. 08:00 – 18:00 på Sydamager

Ruten vil være ensrettet i pilenes retning (bortset fra Englandsvej) og der vil derfor være indkørsel forbudt, den modsatte vej.

Arrangementet begynder med de yngste klasser fra morgenstunden klokken 8.00 og slutter med herrernes A-felt, der forventes i mål lidt efter klokken 17.00. I dette tidsrum vil ruten være ensrettet (bortset fra Englandsvej). Sdr. Kinkelgade/Fælledvej ensrettet i retning mod Søvang, Kalvebodvej ensrettet fra Fælledvej til Skolevej. Skolevej ensrettet fra Kalvebodvej til Fælledvej. Fælledvej vil være ensrettet fra Skolevej til Skydebanevej. Skydebanevej, Skovvej og Kongelundsvej ensrettet mod Nøragersmindevej, som igen er ensrettet til Tømmerupvej, Tømmerupvej ensrettet fra Nøragersmindevej i retning mod Englandsvej (Englandsvej er åben for normal trafik). Der vil være trafikofficials ved alle kritiske punkter.

Amager Cykle Ring takker Politi, Tårnby og Dragør kommune for samarbejdet og på forhånd tak til borgere og trafikanter, på Amager for forståelsen.

Leave a Reply