DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Tobias til Riwal Platform Cycling Team

Tobias til Riwal Platform Cycling Team

Sådan så Tobias, Amalie og Magnus ud i 2006 - da var de også på præmieskamlen

Tobias, Amalie og Magnus i 2006 – dengang var de også på præmieskamlen

 

Den tredje rytter fra “Talenfabrikken” Amager Cykle Rings gyldne årgang 96 – er nu også kommet på Internationalt hold. Først var det U19 verdensmesteren Amalie Dideriksen, så sidste års vinder af U19 Paris-Roubaix og Fredsløbet Magnus Bak Klaris – og nu Tobias Mørch Kongstad. Alle tre ryttere startede som U11 i vinteren 2005/2006 i klubben. Tobias Mørch Kongstad har indgået aftale med Riwal Platform Cycling Team.

Tobias Mørch får travlt i den kommende tid. Han får allerede debut i den orange trøje lørdag den 9. maj 2015, hvor han skal køre UCI-løbet Scandinavia Race i Uppsala, Sverige. Herefter går turen til Holland, hvor Olympia Tour venter. Endelig venter Paris-Roubaix Espoirs sidst på måneden, så den unge rytter får mange internationale starter i den kommende tid.

Sportschef Christian Ranneries fortæller: ”Vi talte allerede med Tobias i efteråret, da han allerede på det tidspunkt var i vores søgelys. Han har endvidere trænet meget med mange af de fremtidige holdkammerater, der kun har haft godt at sige om ham og derfor har anbefalet ham. I søndagens UCI-løb i Skive kørte han igen flot, hvorfor vi har valgt at tegne kontrakt med ham”.

Tobias Mørch Kongstad - på klubbens juniorteam i 2014

Tobias Mørch Kongstad – på klubbens juniorteam i 2014

Jeg er rigtig glad for at få chancen på et stort hold, hvor alle ryttere brænder for at lave resultater til holdet. Jeg kender flere af dem, og jeg ved at de samarbejder rigtig godt. Derudover har Riwal Platform jo et super fedt internationalt program med løb for enhver smag. Jeg glæder mig til at køre med/mod nogle af de bedste ryttere i Danmark og i udlandet, da det jo er det, det hele handler om – nemlig fedt cykelløb. Jeg glæder mig til at hjælpe holdet til top resultater”, udtaler en meget glad Tobias Mørch Kongstad.

 

Tobias vandt U19 klassen i Ringsted i 2014

Tobias vandt U19 klassen i Ringsted i 2014

Riwal Platform Cycling Team skriver om sig selv:

Riwal Platform Cycling Team er et danskejet cykelhold stiftet i 2008. Vi kører i dag som kontinentalhold på Europa touren. Vores hold består i dag af unge talenter med drømme om store sejre og erfarne ryttere, der kan hjælpe drømmene på vej. Det er vores klare ambition at skabe et Pro kontinental hold i 2018.

Riwal Platform Cycling Team er drevet af passionen for at cykle. Vores ryttere har en indædt vilje til sejr og ved at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand. Denne dedikerede indstilling smitter af på folket omkring holdet og skaber en særlig ånd og energi til rytterne, staben og sponsorerne omkring os. Sammen kæmper vi for at nå den ekstra meter, der bringer os frem i verden.

Det er Passion – Udvikling – Fællesskab.

Leave a Reply