DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Samarbejdet om juniorteam CEC udvides

Samarbejdet om juniorteam CEC udvides

CK Fix Rødovre bliver en del af Team Cycling Elite Copenhagen powered by B. ANDERSEN & LASSEN A/S
I bestræbelserne på at opnå en endnu stærkere og mere bæredygtigt team konstruktion, har CK Fix Rødovre valgt at blive en del af den storkøbenhavnske junior satsning, Team Cycling Elite Copenhagen powered by B. ANDERSEN & LASSEN A/S, så den nu omfatter tre klubber; CK Fix, Lyngby CC og Amager CR.

Ny navnesponsor:
Samtidig med at CK Fix er indtrådt i junior team samarbejdet med en række stærke ryttere, har én af teamets trofaste sponsorer, VVS firmaet B. ANDERSEN & LASSEN A/S, valgt at blive navnesponsor for teamet. Direktør i B. ANDERSEN & LASSEN A/S, Michael Heinisch, udtalte ifm med aftalen: ”Jeg er imponeret over den indsats og seriøsitet de unge mennesker lægger for dagen, i deres bestræbelser på at komme frem i cykelsporten. Det at være seriøs omkring sit arbejde og opnå gode resultater, er også noget, som vi lægger stor vægt på i B. ANDERSEN & LASSEN A/S, så derfor er jeg glad for at kunne støtte teamet”.

juniorteamet 2018

Tre københavnske klubber i samarbejde
Cykelklubben Fix Rødovre går sammen med Lyngby CC og Amager CR ind i det storkøbenhavnske junior team Team Cycling Elite Copenhagen. Et elite juniorprojekt, som tager udgangspunkt i de tre klubbers egne ryttere og med en tro på, at det er i ”hjemlige” omgivelser, at rytterne udvikler sig bedst. ”Vi har rigtig mange lovende unge ryttere i CK Fix, som allerede nu kører på et højt niveau. Med samarbejdet med Lyngby CC og Amager CR i Team CEC powered by B. ANDERSEN & LASSEN A/S, sikrer vi rytterne de bedst mulige udviklingsmuligheder” udtaler CK Fix’s formand Ole Albrechtsen. Med tre klubber og dermed tre klubbers talentmasse, sikre teamet sig dermed en endnu mere bæredygtig konstruktion og sikkerhed for at kunne opretholde et vedvarende højt niveau på teamet. Teamets ambitionen er at være blandt de 3 bedste teams i Danmark.

Ryttere på teamet i 2018
Team Cycling Elite Copenhagen powered by B. ANDERSEN & LASSEN A/S har indgået aftale med følgende ryttere: Benjamin Movang, Christian Lesby, Felix Clausen, Laurits Skydsgaard Jensen, Magnus Henneberg, Nicholas Ringive Thorøe-Hansen, Oliver Andersen, Philip Heinisch og Simon Høy. Hertil kommer to klubryttere, Mattias Nordal og Nicolai Trap Hallager, som også er tilknyttet teamet og indgår i bruttotruppen.

Team Cycling Elite Copenhagen powered by B. ANDERSEN & LASSEN A/S, fungerer desuden som udviklingshold for det Amager CR og FBL baserede A-teamet Team Integra Advokater, hvor flere at teamets tidligere ryttere har forsat deres karriere og udvikling..

Leave a Reply