DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Ny medlemsportal

Nyt medlemssystem

Klubben har her i starten af 2018 taget en ny medlemsportal i brug. Formålet med portalen er at lette det administrative arbejde i klubben. Især omkring tilmeldinger, betalinger, medlems-register og regnskab. Samtidig bliver der åbnet for betaling med Dankort.

Så fremover vil tilmelding og betaling til f.eks træningslejre, Sommercup med mere ske ved medlemmernes selvbetjening i dette system.

Alle medlemmer er den 8. januar pr. mail, tilsendt et link, til egen medlemsprofil (har du ikke modtaget denne så kik i “spam” eller send en mail til Theis Passer –  e-mail: tp(snabela)avi.dk)

Bestående BS aftaler med automatisk opkrævning af kontingent, vil blive overført til det nye system.

Indmeldelse af nye medlemmer (aktive og støttemedlemmer) vil også være i det nye system.

Vi håber, at medlemmerne vil tage godt imod dette system, som er til stor lettelse for de frivillige og ulønnede kræfter, der står for disse opgaver i klubben.

Bookning af klublokalet

Det er via systemet også muligt for trænere og ledere at booke klublokalet til klubaktiviteter – det vil ikke fremover være muligt at låne lokalet til private fester.

Arrangements kalender

Der arbejdes på, at integrere medlemsystemet med klubbens hjemmeside og arrangementer på denne.

Hvordan kommer jeg derind

I øverste højre side, er der genveje til portalen. Derudover sendes der invitationer fra systemet med direkte link til begivenheder. Under nyheder og arrangementer her på hjemmesiden, vil der være link til relevante tilmeldinger.

Mere i fremtiden

Den nye medlemsportal er leveret af foreninglet.dk  og klubben vil løbende tage flere funktioner i brug. Theis Passer er primus motor i implementeringen af portalen og berørte ledere har været på workshops.

STOR Tak til Finn 

Finn Christensen har hidtil gjort et kæmpe arbejde omkring medlemsstyring, kontingent (foruden at Finn var tøjmand) – Finn stopper pr. 1. januar 2018 – tjek lige om du har betalt kontingent, da en del er i restance.

Spørgsmål om medlemsregister sendes til medlem(snabela)amagercr.dk

1 Response

  1. Pingback : Vind gavekort fra Xtreme på 300 kr – Amager Cykle Ring

Leave a Reply