DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater fra en flot cykelweekend, opdateret

Resultater fra en flot cykelweekend, opdateret

Sidst opdateret søndag den 5. maj kl. 08:30 (resultater Kvindeløbet i Nyborg) – (tak til Katja Paridon, Ole Stigaard, Johnny Hansen og Tina Dideriksen)

Som nævnt var der lagt op til en stor cykelweekend, her i Bededagsferien – her kommer så nogle af resultaterne og billederne:

Youth Tour 2015

Youth Tour 2015 udsnit af Amager CR’s deltagere – Foto: Katja Paridon

Youth Tour

Tusnelda og Emma satte alle på plads og vandt sammenlagt

Her er en kort beretning skrevet af Katja Paridon:

Fra dette års Youthtour hæftede jeg mig ved, at Mille Bidstrup Petersen vandt medalje i alle sine etaper i U11P og samlet fik sølv.
Emma Flindt Hansen vandt alle sine etaper og gik på sejrskamlen og fik guld hos U11P.
U13P fik Solbjørk Anderson bronze i Prologen og Nadja Reichel fik sølv i prologen og bronze ved 4. Etape/kongeetapen.

Tusnelda Svanholmer U16P i den grad slog alle de andre i den sidste etape. Hun vandt etapen med en føring på 11 minutter og vandt derfor hele løbet. Bemærk de flotte billeder, der blev taget af ALLE ungerne i deres flotte sponsortøj.

Conrad Haugsted fra U11 drenge tog flere sejre og kom på en samlet 2. Plads.

Poul Holten U13 havde en svær start med punktering, hvorefter han endte op med at vinde den sidste etape.

Der har desværre været lidt bøvl med hjem og tids-registrering under arrangementet – så den samlede resultatliste er ikke offentliggjort endnu; men vil komme her http://www.youthtour.dk/index.php/resultater

De 3 UCI løb i Jylland

Klubben havde ryttere med Sjællands Distriktets hold, nemlig Benjamin Hansson, Rasmus Bøgh Wallin, Tobias Mørch Kongstad og Magnus Bak Klaris. Derudover deltog Stefan Djurhuus Team Almeborg Bornholm, Stefan sidder i klubbens bestyrelses og har indtil i år kørt hele sin cykeltilværelse i Amager Cykle Ring. Resultatmæssigt fik Stefan den bedste placering, søndag med en 8. plads i Skive og blev næstbedste dansker, kun overgået af Alexander Kamp, som vandt. Dette giver hermed Stefan de første UCI point – Men flotte placeringer også af Magnus og Tobias, i de store internationale felt. Vi håber der kommer lidt flere fact’s og oplevelser.

Dameløb i Nyborg – med flotte placeringer af Amager kvinderne

35 cykelglade damer cyklede 75 km i kuperet terræn omkring solbeskinnede Nyborg.
De næste to løb afholdes 13.6 i Hedehusene og 15.8 Amager. Cykelløbet i Nyborg, hvor også nye dame-ryttere fik muligheden for at dyste med de mere garvede. Dejlig dag. Dejligt men hårdt løb. Og hele 8 seje dame B og motion fra AMAGER CYKLE RING (dertil Michelle i Dame A) havde taget turen til Nyborg.

Den foreløbige resultatliste (Feltet: Dame B og Motion) ser sådan ud, med forbehold, da motionsdamer kørte uden chip: