DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Herlig klubaften med Matti Breschel

Herlig klubaften med Matti Breschel

Matti Breschel, en rigtig “Væddeløber” besøgte klubben på sin første “off season” dag. Matti kom som et frisk pust direkte fra søndagens Paris-Roubaix, hvor han var sportsdirektør for EF Education-Nippo.

Inden foredraget var der mulighed for at spise en lækker bøf stroganoff lavet af slagter P. E. Larsen på Amagerbrogade.

Det var en veloplagt Matti Breschel som fortalte ærligt om sin karriere, om op- og nedture. Der blev også vist klip fra nogle af højdepunkterne i Matti’s karriere. Matti bor nu med sin familie på Amager og Matti’s far Tom Breschel kørte i sin tid for Amager Cykle Ring. (Tom var med på det vindende Junior DM hold i 1980 med Brian Holm, Jack Arvid og René W. Andersen. Trænet af Leif Mortensen og Matti har selv brugt Leifs træningsprogrammer, arvet fra sin far).

Interesserede medlemmer kunne efterfølgende købe Matti’s nye bog “Væddeløber” og få den personligt signeret af Matti.

Ja, endelig kunne en stor del af klubben mødes, ovenpå covid-19. Vi var tæt på 60 fremmødte medlemmer. Det var klubbens næstformand og licensrytter Anders Raastrup Kristensen som stod for et godt interview og havde arrangeret aftenen. Tak for det.

Tekst og foto: Jesper Skovbølle

Anders interviewer Matti
Matti var veloplagt og fortalte ærligt om sine oplevelser
Ja, vi var mange
Grethe får signeret sin bog
En god klubaften i Amager Cykle Ring

Leave a Reply