DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Bliv sponsor for “En sportsgren og en klub i vækst”

Bliv sponsor for “En sportsgren og en klub i vækst”

EN SPORTSGREN OG EN KLUB I VÆKST
Cykling har de seneste år været i kraftig vækst i Danmark. Aldrig har så mange dyrket motionscykling og aldrig før har cykelsporten leveret flottere resultater internationalt.


Amager Cykle Ring er en af Danmarks ældste og største cykelklubber. Flere hundrede medlemmer viser klubtrøjen frem til motions- og licensløb i hele landet og på daglige træningsture i og omkring hovedstaden.

Med stærke motions- og licensafdelinger favner vi bredden såvel som eliten. Samtidig er vi med til at hjælpe karrieren i gang for kommende cykelstjerner, da vi har rigtig mange ryttere i kategorien Børn & Unge. Vi har derfor også tilknyttet uddannede trænere til klubbens afdelinger samt til vore junior- og eliteteam.

Hjælp os med at få sponsormaterialet ud til så mange potentielle sponsorer som muligt – og tag fat i formanden hvis du kan bidrage til arbejdet med at finde flere sponsorer.

Brochuren her, indeholder både beløbsforslag og kontaktoplysninger, er du i tvivl, så kontakt klubbens formand: Per Thue Hansen  –  e-mail: perthuehansen(snabela)gmail.com

Leave a Reply