DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Brev fra Amalie i Spanien

Brev fra Amalie i Spanien

Calpe, Alicante, Spanien 28. Januar 2015

Amalie Dideriksen

Amalie Dideriksen

Hej Amager Cykle Ring
Jeg er blevet opfordret til at skrive lidt til klubbens hjemmeside om hvad jeg går og får tiden til at gå med.

Lige nu er jeg i Spanien sammen med Ellen van Dijk og for at forberede mig til Ladies Tour of Qatar, som køres d. 3/2 til 6/2, i alt 4 etaper. Læs om løbet, der arrangeres af Tour de France selskabet, her:
http://www.letour.fr/ladies-tour-of-qatar/

Det kommer til at blive mit første cykelløb som rigtig senior og mit første cykelløb for holdet, så jeg er meget spændt. Så vidt jeg kan se, er der fire ryttere på 18 år, resten er ældre og mere erfarne. Det bliver rigtig hårdt.
Du kan se den foreløbige Startlisten her:
http://www.procyclingstats.com/race.php?id=152958&c=3

Ellen og jeg bor i et hus i nærheden af Calpe, som er Boels Dolmans base om vinteren. Alle holdets ryttere kan frit benytte huset, når det passer i planerne. Jeg har været her nede og træne før.
http://www.boelsdolmanscyclingteam.nl/

Ladies Tour of Qatar kommer jeg også til at bruge som forberedelse til bane VM, hvor jeg kører omnium den 21 + 22 februar i Paris. VM er et vigtigt løb for mig, i forhold til at jeg prøver at kvalificere mig til OL 2016 i Rio, og VM giver rigtig mange kvalifikationspoint. Så derfor er det en god forberedelse for mig at være på træningslejr nu, og så køre et etapeløb, i mit tilfælde Ladies Tour of Qatar. Etapeløbet skulle gerne give mig den sidste fart i benene inden VM.

Jeg rejser til Qatar den 1. februar, kører etapeløbet, og er retur i Danmark igen 8. februar. Så har jeg nogle dage i Danmark, inden jeg rejser med resten af banelandsholdet til VM i Paris.

Hilsen Amalie,
der nyder at træne i solen i Spanien 🙂

Leave a Reply