DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Vellykket tur til Kalundborg 2022

Vellykket tur til Kalundborg 2022

Vi er ACR, Amager Cykle Ring ….. Sådan lyder vores klubsangs første strofer.

Fra torsdag til søndag er det endelig lykkedes at samle klubben, efter pandemien har forhindret det de foregående to år, på den traditionelle træningslejr på Kalundborg Vandrehjem.

Vi har været omkring 86 medlemmer fra torsdag til søndag. Lige fra børneryttere på 9 år – til veteraner på 75 år. Både piger, drenge, mænd og kvinder. Vi har cyklet frem og tilbage (de fleste), alle har kørt de traditionelle ture, fredag til ”Kakaobakken” (Kårupbakken ved Ordrup næs) og lørdag til Skolebakken i Buerup. Begge steder med depot, med kakaomælk, bananer og kanelgifler. Vi har været privilegeret med rigtig godt vejr og kun få uheld. Der har været eftermiddagsture til Kirkebakken og Bøgebakken. Vi har hygget, snakket, nørdet om udstyr, fortalt ”røverhistorier” og nydt hinandens selskab. Ikke mindst har vi nydt opholdet og den gode mad fra Ulrikke og kompagni på Danhostel Kalundborg Vandrerhjem. Ja og fiskefileter, med hjemmerørt remoulade til frokost, er stadig legendarisk og vær at spurte hjem efter.

Vi synes selv, at vi har noget specielt i ACR – fordi, hvor mange andre cykelklubber, kan samle så mange ryttere til en træningslejr på tværs af børn, unge, eliteryttere, (incl. prof fra Trek-Segafredo) og et stort hold motionister, og denne gang, nok med rekorddeltagelse af kvinder.

Tusinde tak til alle som har hjulpet og bidraget, til endnu en succesfuld træningslejr.

Se fotoalbum fra turen her (foto: Jesper Skovbølle): https://photos.app.goo.gl/mtJCYJ8LLwigioyQ9

Tak til klubbens sponsorer:
#BeautyByWaltoft
#AmarCykelService
#PH_El_og_Sikring
#CastelliDanmark
#AmagerTandlægehus
#TaarnbyKommune

Leave a Reply