DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Tillykke til Brian Holm med de 60 år

Tillykke til Brian Holm med de 60 år

Vores æresmedlem Brian Holm fylder 60 år, i dag den 2. oktober 2022. Vi ønsker Brian kæmpe TILLYKKE med dagen.

Brian har haft en enorm betydning for Amager Cykle Ring og cykelsporten i det hele taget.

Netop i år, har Brian været medlem af klubben i 50 år og derfor har han også klubjubilæum.

Som nævnt i tidligere indlæg, er det også 40 års siden, at Brian satte sin legendarisk 12.16 rekord på 10 km, som stadig holder. Brian er flere gange Dansk Mester i forskellige discipliner. Har deltaget ved OL og VM, hjulpet sin holdkammerat Bjarne Riis til Tour de France sejren I 1996 og mange andre flotte resultater.

I to årtier og indtil for nyligt har Brian været sportsdirektør, for nogle af verdenens bedste cykelhold, senest for Quick Step Vinyl. Paradoksalt nok var Brians sidste job, som sportsdirektør cykelløbet Luxemburg Rundt i sidste måned, et løb som netop blev vundet af en anden “Amagerrytter” nemlig Mattias Skelmose Jensen.

I Amager Cykle Ring har vi gennem flere årtier også haft en speciel pokal, som årligt uddeles til en børne-, unge-rytter, nemlig “Brian Holm Pokalen” – den uddeles til en rytter, som ligesom Brian, ikke havde de store resultater før juniortiden, men som har været en god kammerat og passet sin træning.

Der kan skrives meget om Brian og også i dag, har de landsdækkende aviser artikler om fødselaren.

Tillykke med dagen Brian og god vind fremover, vi ses.

Leave a Reply