DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Indledningsløb 12.april – et sikkert løb

Indledningsløb 12.april – et sikkert løb

Kære alle

Med baggrund i søndagens uheld, hvor en af vores medlemmer kom til skade på den rundstrækning der er valgt omkring Avedøre Holme, vil jeg gerne forsøge at nedtone eventuelle bekymringer. På det tidspunkt løbet skydes igang er trafikken i området aldeles begrænset al den stund at der er tale om et industriområde uden beboelse og hvor stort set alle virksomheder holder søndagslukket. På løbsdagen vil alle risikable udkørsler på ruten være bemandet med flagposter, ligesom lyskryds og rundkørsler ligeledes vil blive bemandet med erfarne trafikkontrolører. Når det så er sagt bliver hvert felt ført an af en førerbil med gult blink på taget og alle tilstødende veje til ruten bliver markeret med skilte, hvorpå der gøres opmærksom på at der køres cykelløb. Ruten er som jeg og øvrige arrangører mener, mere sikker end vores lille rute på Kongelundsvej m.m..  Her er oversigtsforholdene meget værre end på Avedøre Holme. Stil derfor trygt op til vores indledningsløb på søndag, hvor alle forholdsregler bliver taget for at udføre et godt og sikkert løb.

Alt dette ville være gjort selv uden det uheld vi oplevede i sidste weekend. En episode som denne kunne være sket hvor som helst. Vi er naturligvis alle glade for at der trods alt ikke skete vores rytter mere end der gjorde og vi håber alle snart at se Jørgen tilbage i sadlen igen.

Vel mødt til en glad forårsdag på Avedøre Holme, hvor den nuværende form kan testes mod andre ligesindede.

Motionsudvalget.

2 Responses

  1. Rikke

    vil det være muligt at lukke ruten helt af, så det kun er folk med ærinder, der til nød bliver lukket ind?

Leave a Reply