DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Cykeltur til Harzen
af Michael Rasmussen, motionsafdelingen

Sidste uge i august var cykelklubens motionsafdeling på den årlige cykeltur i Harzen, der bød på 4 fantastiske dage med storslået natur og lange stejle bakker. 22 personer deltog i turen, og blev fordelt på 3 hold alt efter evner og temperament. Hold 1 have Michael Helsgaun som holdkaptajn, hold 2 havde Theis Passer som holdkaptajn, mens hold 3, dameholdet, havde Jens S. Poulsen som holdkaptajn – på dameholdet deltog også nogen modige herrer.

Holdkaptajnerne havde forberedt ruter for samtlige dage, som bød på en blanding af fantastiske ruter rundt i Harzen’s natur samt nogen af de berømte stigninger, og for dameholdets vedkommende var det krydret med en dejlig frokost og hygge på små kroer et passende sted på ruten.

Brocken i Harzen

Sidste dag blev afsluttet med, i bogstaveliste forstand, turens højdepunkt, da vi skulle køre op til toppen af Brocken (Bloksbjerg). Udsigten ud over Harzen er fantastisk oppe fra Brocken, og var en passende måde at slutte turen på.

Som det sig hør og bør skal der også være et socialt aspekt over en tur, hvilket der også var i høj grad. Hver dag blev afsluttet med, at vi mødtes til fadøl fra det lokale øl mærke i hotellets bar, hvor dagens strabadser blev diskuteret lystigt .

Et par billeder fra baren.

Så til de medlemmer af motionsafdelingen, der ikke tidligere har deltaget, kan jeg kun anbefale at sætte kryds i kalenderen næste år, når datoen bliver offentliggjort – det vil jeg gøre.

Til slut skal jeg takke de 3 holdkaptajner for at have planlagt en fantastisk tur.

Leave a Reply