DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > ACxR til DM i Ballerup (cross)

ACxR til DM i Ballerup (cross)

ACR stillede op til 2 dage med cykelcross i Ballerup. Løbene blev afholdt på bakkerne omkring Ballerup Super Arena.  Det er som  altid en hård og teknisk rute.  I år fik den et tvist mere med al det vand der var kommet fra oven, så det var mudder og piv glat. Men super arrangement masser af tilskuere og deltager ( det eneste løb i sæsonen der havde flere deltager end vores egen ny- klassiker).

Lørdag  havde vi Karolina Gromsen til  start i U15P som kæmpede sig igennem til en 4 plads

Samme dag havde vi i motionsfeltet Jacob Jørgensen og Mikkel Dissing til start,  begge har gjort det godt gennem hele sæsonen og trænet hårdt og blev belønnet med en 10 og 16 plads i et felt hvor der også deltog elite rytter som  opvarmning til deres løb søndag.

Jakob Falk Pårup- foto: Jesper Skovbølle

Lørdagen sluttet med U19, som desværre ikke gik som håbet, da næsten ustoppelige Jakob Falk Pårup – i alle de tidligere løb- ikke ramte dagen og måtte nøjes med en 7 plads.

Søndag var elitens tur både dame og herre. Og ruten var Ikke blevet nemmere af mere regn og alle de mange gennemkørsler.

Mie Nordlund Pedersen – foto: Jesper Skovbølle

I dame elite har vi fået tilgang af Mie Nordlund Pedersen, som har hevet top resultater hele året, så forventningerne var store også fra Mie selv, om en top 5. Det endte desværre med en flot 6 plads.

Herre eliten sluttet søndagen af, hvor der var deltagelse af Rasmus Holm-Tvarnø, som inden dagens løb havde kørt sig op i A feltet, i hans første sæson på rammen. Målet var top 15-20 der havde samlet hele Danmarks eliten. Han sluttet 19. Men sten sikker sejr til Sebastian Fini (øverste foto).  Som kørte de sidste 3 omgange med kun en klampe.

Rasmus Holm-Tvarnø – foto: Jesper Skovbølle

Vi siger tak for en super god sæson og vi glæder os og ser frem til endnu flere deltager til vores træninger og løb i Amager trøjen til 23/24 sæsonen.

Christian Tvarnø

Mie Nordlund Pedersen – foto: Jesper Skovbølle
Rasmus Holm-Tvarnø – foto: Jesper Skovbølle

Leave a Reply