DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > ACR Cross løb 20. Januar 2019.

Vi er gået sammen med Nørrebro Cykle Klub om at arrangere og afholde et Cross (CX) cykelløb.

Løbet er Søndag d. 20. Januar 2019 og vil blive afholdt på Vestamager tæt på Kongelunden. Det er en afdeling af DCU’s CX licens løbsserie og der køres i alle klasser fra børn til elite, og vi arrangerer også en motions klasse.

Proportioner og tilmelding for Licensryttere: http://tilmelding.cyklingdanmark.dk/showbeskrivelseNew.php?arrID=1182

Proportioner og tilmelding for Motionsryttere: http://tilmelding.cyklingdanmark.dk/showbeskrivelseNew.php?arrID=1182&cat=motion

Vi har lavet en Facebook side hvor vi poster sidste nyt med mere, så gå ind og følg denne, puds Cross’eren og meld jer til løbet….det bliver super sjovt. https://www.facebook.com/ACRNRBCKCX/

ACR er gået ind i projektet for at tilbyde vores medlemmer mere alsidighed og være med der, hvor deres interesser for cykling ligger. Blandt ACR medlemmer har vi i de senere år oplevet en stor aktivitet om vinteren for Cross cykling og med dette løb kan vi tilbyde en sjov dag og som klub, bliver vi en erfaring rigere.

Vi skal selvfølgelig også bruge hjælpere, ikke så mange – men her er der mulighed for at “aftjene” sin klubpligt…kontakt Erling Jung!

Alle, der ikke kører løbet; Kom ud og få en publikums venlig og sjov oplevelse. Der køres på en ca. 2,5km rute, der vil være forhindringer, der vil være passager hvor rytterne skal af og bære cyklen, der vil være drama…det bliver super underholdende.

Rutekort 2019

Rutebeskrivelse:

Der køres på en 2,6 km lang rute. Ruten er todelt i og med at den første halvdel er hurtig og rimelig ligetil, mens den anden halvdel er mere teknisk og man bliver nok nødt til at hoppe af cyklen.

Fra målstregen på parkeringspladsen ved Sydvestpynten går ruten ind i skoven. Først på grus, så på jord og til sidst et stykke græs som godt kan være lidt mudret. På vej ud af skoven forceres rutens eneste højdemeter som kan tælles på en hånd. Herfra går ruten nordpå langs kysten med skiftende sand- og græsunderlag. Hvis der er vind, får man den på snuden her på den ene eller anden måde. Ruten slutter på en 200 meter lang grussti som fører rytterne tilbage til målstregen.

Ruten på Strava: https://www.strava.com/segments/19678714?fbclid=IwAR38rdMHbZhchuN0F-C-HQog4V96OswBsqygLrWEDNGc_BfRSm046HQkNSk

Rytterne skal være opmærksom på at der kun er ét pit-område. Der er rigelig med parkeringsmuligheder foran Kongelundshallen, hvor man også kan finde et toilet og omklædningsrum. Opvarmning kan ske på ruten når der ikke er løb eller omkring Kongelundsfortet.

Leave a Reply