DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Tour de Himmelfart, resultater

Tour de Himmelfart, resultater

Efter første dag af Tour de Himmelfart - 3 førertrøjer, fra venstre Poul U15, Johanne U11 pige og Peter U11 drenge.

Efter første dag af Tour de Himmelfart – 3 førertrøjer, fra venstre Poul U14, Johanne U11 pige og Peter U11 drenge.

Artiklen er opdateret med slutstillingen og vi håber der kommer en beretning en af dagende, hvordan turen er oplevet af de deltagende.

Odder Cykel Klub afholder traditionen tro, sit internationale etapeløb for børn og unge (U11 – U19).

Kort om Tour de Himmelfat 2016
Der er i alt 710 ryttere til start, fordelt på 11 klasser.
124 pige ryttere og 585 drenge ryttere.
Største felt er herre juniorklassen med 148 startende ryttere.

Der deltager ryttere fra 131 forskellige klubber.
1 Luxembourg

Der bliver under løbet uddelt ikke færre end 270 etape præmier, og 183 buketter blomster med bånd.
Der bliver uddelt 79 førertrøjer (gul 55 – blå 12 – rød 12).

Ved den afsluttende præmieceremoni, bliver der uddelt ikke færre end 133 pokaler, og 40 bamser i holdkonkurrencen.

Den samlede præmiesum i løbet er omkring 150.000 kr.

Amager vinder U11 holdkonkurrencen

Lørdag:

Her kørtes løbets 5. og sidste etape, kongeetapen, hvor rytterne skulle over Pederstrup bakken.

U11 drenge – efter sit styrt og tidstab i går, fredag var Peter tilbage på kongeetapenog vandt også 5. etape, kom i mål 1 minut og 16 sek. foran nummer 2 – Peter har således vundet alle etaper, undtagen 4. etape, hvor han styrede. Tidstabet på 4. etape bevirker, at Peter må “nøjes” med den samlede 2. plads. Jakob ender på en samlet 4. plads og Tristan på en samlet12. plads.

U11 pige – her har Johanne ført fra start til slut og lige efter hende på en samlet 2. plads kommer Nicolina.

i U11 holdkonkurrencen blev det da også en sikker Amager sejr, 15 minutter foran Herning.

U13 drenge – her holdt Conrad sin samlede 7. plads, Carl blev nr. 25 og Alfred 33.

U13 piger – Solbjørk ender på en samlet 5. plads, med Mille på 13. pladsen og Emma på 16. pladsen.

i U13 holdkonkurrencen ender Amager på en samlet 3. plads

U14 drenge – Poul slutter lige udenfor podiet på en samlet 4. plads og Zacharias på en samlet 13. plads

U16 pige – Tusnelda holder sin samlede 12. plads (og næstbedste dansker) Nadja som 18. og Trille som 33. I holdkonkurrencen kommer pigerne på podiet, som 3. bedste hold.

U17 drenge – Tadada: Mattias vinder sammenlagt Tour de Himmelfart 2016 – flot  i dette stærke og internationale selskab. Kun 77 rytter fuldfører af de 127 startende.

Dame junior: Nanna kæmper sig hjem til en samlet 26. plads (der var ikke mange danskere i feltet). 30 af de 44 startende fuldfører.

Herre junior: Super flot samlet 3. plads til Jeppe Hanssing i det stærke og internationale felt, det tegner godt. Kun 48 af de oprindeligt 148 startende juniorer fuldfører. (i 2015 blev Christian Lindquist bedste amagerrytter på en samlet 26. plads, i 2014 blev Rasmus Bøgh Wallin bedst på en 8. plads og i 2013 Magnus Bak Klaris bedste med en samlet 5. plads)

Jeppe samlet nr. 3 i Tour de Himmelfart 2016

Fredag:

Efter 4 etaper, først enkeltstart og derefter kriterium:

U11 Drenge – Peter førte suverænt Tour De Himmelfart efter at have vundet de første 3 etaper. Bliver på 4. etape ramt af en anden rytter og styrter. Han har mistet en del hud med er ok. Cyklen tog desværre skade, så han måtte udgå af etapen og er nu langt bagefter i det samlede klassement… Godt der ikke skete mere, men øv det er synd for ham. Jacob er rykket op på en samlet 3. plads og Peter ligger nr. 5 sammenlagt. Vi må håbe Peter bliver klar til lørdag – da Amager fører holdkonkurrrencen.

U11 Pige – Johanne og Nicolina holder deres samlede 1. og 2, plads

U13 Drenge – Conrad er rykket op på en samlet 7. plads,, medens Alfred og Carl ligger 30. og 31. Amager ligger nr. 3 i holdkonkurrencen.

U14 Drenge – Poul ligger nr. 4 sammenlagt og Zacharias nr. 12

U16 pige – Tusnelda ligger 12. og Nadja 16. Amager ligger nr. 3 i holdkonkurrencen.

U17 Drenge – Mattias fører.

Mattias Skelmose Jensen U17, i den gule trøje, efter enkeltstarten.

Mattias Skelmose Jensen U17, kom i den gule trøje, efter enkeltstarten.

Mattias Skelmose Jensen U17, i den gule trøje. – Der er 127 ryttere til start i U17, med mange udenlandske ryttere, så ganske imponerende af Mattias.

Dame Junior – Nanna har tabte lidt tid i dag og ligger nr. 30

Herre Junior – Efter et alvorligt styrt er resultatet fra 4. etape blevet neutraliseret – i den samlede stilling, ligger Jeppe nr. 4 og Kristian Siig nr. 13 – Styrtet gik ud over en rytter fra Team Mascot, som kørte op i en holdende løbsbil (der var 148 startende ryttere i juniorfeltet)

Torsdag:

Efter første dag, hvor der blev kørt to etaper, er der 3 Amagerryttere i førertrøjen. Nemlig Poul i U14, Johanne i U11 pige og Peter i U11 drenge. I U11 drenge ligger Jakob på 6. pladsen og Tristan på 13. pladsen. U11 piger udover førertrøjen ligger Nicolina på 2. pladsen. i U13 er bedste Amagerrytter Carl på en 17. plads og Conrad på en 25. plads. U13 piger, her er Solbjørk på 2. pladsen og Liva på 8. pladsen, Mille nr. 15 og Emma nr. 19. Hos U14 drengene, ligger udover Pouls førertrøje, Zacharias på 10. pladsen. i U17 ligger Mattias på en 5. plads. U16 pige her er Nadja nr. 9, som næstbedste dansker og Tusnelda som nr. 21 (4. bedste dansker). Hos juniorpigerne ligger Nanna nr. 23 (5. bedste dansker) og hos juniordrengene, ligger Jeppe på en flot 5. plads og Kristian som nr. 19 (der er stadig 147 ryttere i feltet).