DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Seks Sjællandmesterskaber kørt hjem denne weekend

Seks Sjællandmesterskaber kørt hjem denne weekend

Et udsnit af medaljetagerne ved dagens SM

Seks SjællandsMesterskaber blev kørt hjem denne weekend af klubbens medlemmer

Lørdag afholdte ABC sit åbne løb ved Strølille – her blev det følgende placeringer:

U11 Drenge:Conrad Haugsted vandt og der var hele 5 Amagerdrenge blandt de 14 fuldførende.

U11 Pige: Emma Marie Flindt Hansen vandt foran Mille Bidstrup Pedersen

U13 Pige: Solbjørk Minke Anderson vandt

U16 Pige: Nanna Warming blev nr. 3 (Tusnelda udgik)

U17 – Mattias Skjelmose Jensen nr. 12

D-klassen: Thonmas Hartvig nr. 8 og Troels Nielsen nr. 12

C-Klassen: Fire Amagerryttere i præmierækken – Kasper Trier Jørgensen nr. 2, Pilip Domagala nr. 3, Christian Berg-Larsen nr. 5 og March Sehested nr. 10

Dame A, som kørte med C-klassen, her blev Amalie Dideriksen disket 3 km før mål, da hun havde modtaget service (nyt hjul ved punktering).

Dame B: vinder Josephine Helena Hansen

B-klassen: Rasmus Bøgh Wallin blev nr. 10

Junior: Thor Mørup Prødel nr. 9 og Søren Bidstrup nr. 11 begge Copenhagen Elite Cycling

H40 – Her blev Steen Mørch nr. 14

Tobias Mørch Kongstad som debuterede for sit nye hold Riwal Platform cycling team i Uppsala ved Stockholm i UCI løbet Scandianavialoppet og her gik det fint, Tobias gennemførte som nr. 32 i det internationale felt og hans holdkammerat Nicolai Brøchner vandt og endnu en holdkammerat Casper Pedersen blev nr. 3. I same løb gik det også rigtig godt for Stefan Djurhuus, da han blev nr. 11. Stefan er dermed inde i en god gænge fter en 8. plads sidste weekend i UCI løbet i Skive.

Søndag – SM i linjeløb afholdt af KCK Herlev ved Sengeløse:

Her startede morgenen med blæst og regn; men det gik strygende for klubbens unge ryttere, de første 5 Sjællandsmesterkaber gik til Amager Cykle Ring:

U11 Pige Vinder og Sjællandsmester: Emma Marie Flindt Hansen

Conrad vinder SM i U11

U11 Drenge Vinder og Sjællandsmester: Conrad Haugsted – her var også 5 Amager drenge i feltet. – U11’s førervogn og racemarshalls kørte forkert ud på ruten, det lykkedes at få korrigeret undervejs, så det blev en lidt længere tur for de unge mennesker, end beregnet.

U13 Pige Vinder og Sjællandsmester: Nadja Reichel, sølv Solbjørk Minke Anderson, bronze Trille Reichel – ja feltet bestod kun af piger fra Amager.

Poul vinder SM i U13

U13 Drenge Vinder og Sjællandsmester: Poul Holten Andersen – her tabte Poul kæden undervejs og måtte af cyklen og indhente feltet igen.

Tusnelda vinder SM i U16 pige

U16 Pige – her vandt svenske Carorile Andersson; men nr. 2 og Sjællandsmester Tusnelda Svanholmer, 3. plads og sølv til Nanna Warming begge Amager.

Så var der lidt pause i mesterskaberne; men

Amalie vinder SM i Dame A

Dame A – her vandt Amalie Dideriksen, Boel-Dolmans foran Anita Yvonne Stenberg, Team Milawo (begge medlem af Amager Cykle Ring) Amalie også Sjællandsmester.

C-klassen: Søren Nilsson nr. 6

Junior – her nåede der at blive et point til Phillip Christian Vejre, Copenhagen Elite Cycling på en 12. plads.

Dagen var præget af mange punkteringer i det fugtige vejr, således kørte Rasmus Bøgh Wallin i B-feltet og var blandt de første 6 ryttere som gik ud på sidst omgang med et komfortabelt forspring; men desværre punkterede Rasmus. Det samme skete for lørdagens nr. 2 i C-klassen Kasper Trier Jørgensen og flere af klubbens øvrige ryttere.