DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Stor cykelweekend i møde, opdateret

Stor cykelweekend i møde, opdateret

Med bededagsferien starter en af de helt store cykelweekender.

• Youth Tour etapeløb (U11 – U19)
  • Dameløb i Nyborg søndag
  • 3 UCI løb i Jylland
  • Grand Fondo Filmfestival i København
YouthTour

Årets første etapeløb for de unge ryttere inklusiv vores juniorteam Copenhagen Elite Cycling  – som nu har fået deres nye flotte teamtøj.

Løbet køres 1, 2 & 3 maj, hvor op til 450 ryttere fra Sverige, Norge, Holland, Østrig, Finland og Danmark skal dyste med hinanden om placeringerne i de enkelte klasser, fra U11 til Juniorer. Løbet arrangeres af Greve CC og etaperne køres fredag i Roskile (på Dyreskuepladsen) og lørdag og søndag køres ved Tune.Det bliver spændende om vores ryttere kan forsætte den flotte kørsel fra de forgående løb. Der  bliver nok noget mere modstand, fra de internationale deltagere. Således er Tusnelda Svanholmer ene dansker mod et felt på 14 norske/svenske U16 piger. Læs mere her: http://www.youthtour.dk/

cec_trikot1

P Det nye flotte Teamtøj for Copenhagen Elite Cycling (Amager CR og Lyngby CC)

cec_trikot2

Dameløb i Nyborg

Søndag køres der løb i Nyborg og løbet er et af tre løb, hvor motionsdamer er inviteret til at køre med i Dame B licens-klassen (tredje løb i denne serie er Amager Cykle Rings Jubilæumsløb, den 15. august). Klubben har arrangeret tur derover og som det ser ud på tilmeldingen nu, vil det halve af damerytterne i feltet, være fra Amager Cykle Ring.  Det er flot og bliver spændende at følge. Der er også almindeligt løb for alle klasser i Nyborg (Jysk & Fynsk distrikt) .

Distriktsholdet med 4 Amagerryttere i Jyllland - følgebil fra Jan Nygaard AS

Distriktsholdet med 4 Amagerryttere i Jyllland – følgebil fra Jan Nygaard AS

3 UCI løb i Jylland (med 4 Amagerryttere på distriktsholdet)

De kommende tre dage afvikles der UCI-løb i Danmark, GP Viborg (1. maj), Himmerland Rundt (2. maj) og Rent Liv løbet i Skive (3. maj). Distrikt sjælland stiller til start med 7 ryttere heraf 4 ryttere fra Amager – Benjamin, Magnus, Rasmus og Tobias Følgebil fra vores sponsor Jan Nygaard. Alle tre løb kan følges via Feltet.dk, hvor Feltet.dk på søndag sågar streamer endagsløbet.

Amalie Dideriksen kører samtidig 3 dages etapeløb i Luxemburg for sit hold.

GF_Film

Grand Fondo Filmfestival

Som nævnt i tidligere artikel læs her er der også Grand Fondo Filmfestival her i weekenden d. 1-3 maj hvor Cinematektet i Gothersgade, fyldes med glade cykelentusiaster.

En af filmene i rækken, er for eksempel filmen “Half the Road” som kigger nærmere på kvinderne i cykelsporten og ser på deres stadige underrepræsentation, hvorfor der for eksempel ikke findes et tour de france for kvinder o.lign. Men der er også masser af andre fede film på programmet.