DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Vi har lige brug for dig

Vi har lige brug for dig

Vi skal afholde Young Riders Cup søndag den 18 juni 2023

Vi skal bruge et par frivillige til at hjælpe.

Set-up vil i store træk være: møde op fra 9-12 eller 12-16.

Vi afholder løb fra kl 10-12. Fra 12-13 spiser børn og forældre deres hjemmebragte madpakke. Fra kl 13-15 laver vi et andet løb.

Det afholdes på Københavns Gokart Bane på Kraftværksvej 10, en lukket bane. Dog ønsker vi 2 til at stå post på ruten i to store sving, også et par stykker til forfaldende jobs, som evt bod, sætte plaster på børn, affaldsspande og lign. Vi skal have en fantastisk dag og børnene skal have en fest.

Venligst skriv en sms med navn og tid i har lyst til at hjælpe til Julle 29102080

På forhånd tak

Vh B&U træner teamet

YOUNG RIDERS CUP powered by #HurtigJoakim er et nyt løbsformat, som er tiltænkt at lette adgangen til løbsdeltagelse for nye børn og unge i landevejssporten, samt et format som kan give passende udfordringer og gode oplevelser for både nye og etablerede ryttere. 

YRC tilbyder et format hvor man kan køre sine første cykelløb mod ligeværdige uanset alder og køn, og derigennem rustes til senere hen at træde ind i licensløbene, og samtidig er det via niveaudelte klasser muligt for etablerede ryttere at blive udfordret på et passende niveau.

Tak til #HurtigJoakim for præmier og støtte til Young Riders Cup! 

Læs mere om løbet og tilmelding her: https://www.sportstiming.dk/event/12226

Leave a Reply